Connect with us

Платежни картички

„Динерс Клуб Македонија“ добитник на награда за „Најдобра кредитна картичка посветена на грижата за корисници и нивно задоволство“

Објавено

на

„Динерс Клуб Македонија“ повторно добитник на награда за „Најдобра кредитна картичка посветена на грижата за корисници и нивно задоволство“. Престижно признание во глобалната финансиска заедница кое го доделува „Global Banking & Finance Awards®.

„Global Banking & Finance Awards” се создадени за да им доделат признанија на компаниите кои се истакнати во одредена област. Наградите се познати во глобалната банкарска и финансиска заедница. Тие ги рефлектираат иновациите и достигнувањата, како и прогресивните и инспиративни промени што се случуваат во рамките на финансискиот сектор.

Грижата за корисниците е единствената формула за водење на успешна компанија, наградата е само дополнителен мотив за „Динерс Клуб Македонија“ да продолжи со својата мисија да го олеснува секојдневието на своите членови и да допринесува во удобноста на живеењето. Обезбедувајќи попусти и рати во над 4.000 продажни места ширум земјата, за „Динерс Клуб Македонија“ примарен фокус продолжуваат да бидат потребите на нивните членови.

Платежни картички

АПЛИЦИРАЈ, АКТИВИРАЈ И ДОБИЈ БОНУС со Visa Gold кредитните картички на Халкбанк!

Објавено

на

Од 15.03.2023 сите клиенти кои ќе аплицираат за Visa Gold кредитна платежна картичка за физичко лице издадена од Халкбанк АД Скопје имаат можност да добијат 500 бонус поени на картичката. (more…)

Продолжи со читање

Платежни картички

ШПАРКАСЕ БАНКА: ПРВА БАНКА ШТО ЌЕ ИЗДАВА ЦЕЛОСНО РЕЦИКЛИРАЧКИ КАРТИЧКИ 

Објавено

на

Како дел од зелената транзиција, за првпат во банкарскиот сектор во земјава Шпаркасе Банка започна да издава Visa Eco картички од рециклирачки материјал, со посебни својства на разградливост. Производството на картички на разградлив материјал, ќе влијае да се заштедат минимум 300 кг пластика произведена и одложена во животната средина годишно, или еквивалент на 1.800 кг CO2. (more…)

Продолжи со читање

Платежни картички

ИутеКредит ја воведува првата биоразградлива картичка во земјата

Објавено

на

Еко свесноста е еден од главните принципи во работењето на ИутеКредит Македонија. Постојаното залагање за развој на финансиски услуги кои ќе остават што помал белег на природните ресурси се пресликува и во користење на производи кои се во синергија со оваа мисија на компанијата. (more…)

Продолжи со читање

Популарно