Connect with us

Домашни банки

Девет експозитури во Скопје и филијалите низ државата на располагање за подигање обновена картичка од Комерцијална банка

Објавено

на

Комерцијална банка ги известува своите клиенти дека од денеска започна со издавање на обновените дебитни и кредитни картички кои се со рок на важност 11/2021. Клиентите ќе може да си ја подигнат картичката во експозитурата за комуникација што сами ја избрале, при што напоменуваме дека старата картичка можат да ја користат до крајот на овој месец.

Имајќи ги предвид околностите дека во ноември се обновуваат поголем број картички, споредено со останатите месеци, како и почитувањето на протоколите за заштита на здравјето на клиентите и на вработените од вирусот Covid-19, Комерцијална банка ги презеде сите потребни мерки за непречено и ефикасно задоволување на потребите на сите корисници на производите и услугите на банката. Во таа насока, Банката овозможи подигнување на картичките во девет експозитури во Скопје, како и во филијалите во другите градови низ државата, а се погрижи да се отвораат и дополнителни шалтери во експозитурите во кои има зголемен број клиенти.

Заштитата на здравјето и задоволувањето на потребите на клиентите остануваат врвни приоритети во работењето на Комерцијална банка. Во таа насока се и активностите на Банката наскоро да овозможи испраќање по пошта на обновените картички, за што клиентите ќе бидат дополнително известени.

Домашни банки

Именувани тројца нови членови на Управниот одбор на НЛБ д.д. Љубљана, меѓу кои и Антонио Аргир

Објавено

на

На вчерашниот прв состанок на Надзорниот одбор на НЛБ д.д Љубљана годинава, членовите се фокусираа на имплементација на стратегијата на НЛБ Групацијата и статусот на вклучување на факторите за управување со еколошките и социјални аспекти во деловниот модел на НЛБ Групацијата. На седницата, Надзорниот одбор назначи и тројца нови членови на Управниот одбор, со што истиот се прошири на вкупно шест члена. За нови членови на Управниот одбор на НЛБ д.д именувани се: Хедвика Усеник, Антонио Аргир и Андреј Ласиќ. Сите доаѓаат од НЛБ д.д или НЛБ Групацијата, имаат долгогодишно искуство и се веќе докажани во својата работа. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Стопанска банка АД – Скопје изврши измена и дополнување во тарифите за надоместоци за физички лица

Објавено

на

Стопанска банка АД – Скопје ги известува своите клиенти дека воведува нови и врши измена на некои од постојните надоместоци во тарифата за физички лица, при што ги утврдува следните надоместоци: (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

ТТК Банка: Известување за работно време на филијали и експозитури на 19.1.2022 година (среда)

Објавено

на

ТТК Банка АД Скопје ги известува своите почитувани корисници дека по повод претстојниот празник – Богојавление (Водици), на 19.1.2022 година (среда) ќе работат следните филијали и експозитури на Банката: (more…)

Продолжи со читање

Популарно