Connect with us

Платежни картички

Двоен кешбек за двојно повеќе среќа за корисниците на НЛБ haPPy картичките!

Објавено

на

Нов викенд и нова специјална понуда за сите корисници на НЛБ haPPy картичките!

Корисниците на НЛБ haPPy картичките имаат можност да добијат двоен кешбек за секоја трансакција со НЛБ haPPy картичките оваа сабота и недела (31.10 и 1.11) во продажните локации на повеќе од 20 брендови кои се објавени на следниот линк: http://www.doublecashback.mk/

Во претстојниот период следуваат уште повеќе изненадувања и поволности!

Повеќе информации на линкот.

Платежни картички

Наградна игра на ТТК Банка со Mastercard платежни картички

Објавено

на

ТТК Банка започна со организирање наградна игра за сите физички лица, клиенти на Банката кои се корисници на Mastercard платежни картички, дебитни и кредитни, издадени од Банката. Конкретно, платежни картички кои учествуваат во наградната игра се Mastercard Debit – дебитна картичка и Mastercard Credit – кредитна картичка. (more…)

Продолжи со читање

Платежни картички

КаСис: Започна академската година со субвенциониран студентски оброк

Објавено

на

Мнозинството од студентите кои се квалификуваа за користење на субвенциониран студентски оброк, во рамки на проектот на Министерството за образование и наука, веќе ги подигнаа своите картички кои ги издава Шпаркасе Банка. Изработката на овие картички ја реализираше единствениот македонски процесор од областа на картичното работење, електронска трговија и сертифицирано биро за персонализација на картички КаСис АД.  (more…)

Продолжи со читање

Платежни картички

„Помала камата, повеќе можности“: НЛБ Visa кредитните картички со промотивна 5,9% фиксна камата

Објавено

на

НЛБ Банка започнува промотивна кампања која се однесува на сите корисници на НЛБ Visa кредитни картички, односно Visa Classic и Visa Gold за физички лица.
(more…)

Продолжи со читање

Популарно