Connect with us

Домашни банки

Нина Неданоска ќе биде дел од Управниот одбор на Охридска банка

Објавено

на

Охридска банка АД Скопје, согласно Глава 6 од Правилата за котација, ја информираше јавност за измени во органите на управување.

Ве известуваме дека Гувернерот на НБРМ, со Решение бр. 7174/6 од 18 април 2018 г. издаде претходна согласност за именување на г-ѓа Нина Неданоска за член на Управниот Одбор на Охридска Банка АД Скопје со мандат во траење од 4 години.” – се вели во соопштението.

На веб страната на банката, сеуште нема промени во делот каде се објавени членовите на Управниот одбор на Охридска банка АД Скопје.

Бранка Павловиќ, Претседател на Управен одбор

 Никола Миткоски, Член на Управен одбор


Тома Пувро, Член на Управен одбор

Домашни банки

Се појави лажна Facebook страница под името на Шпаркасе Банка

Објавено

на

На „Facebook” е забележана ЛАЖНА Facebook страница под името на Шпаркасе Банка која ги бара Вашите лични податоци за понатамошна злоупотреба! ШПАРКАСЕ БАНКА А.Д Скопје ги известува своите клиенти дека нема никаква поврзаност со тоа и ова е единствениот и официјален профил на банката. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

“Social Friday” во организација на Синдикатот на финансиски организации на Македонија

Објавено

на

Колегите од синдикалните организации на Халкбанк АД Скопје, Комерцијална Банка АД Скопје , Шпаркасе Банка , Стопанска Банка а.д. Скопје, Стопнаска Банка АД Битола, Агенција за Супервизија на Осигурувањата, Фулм и Силк Роад Банка решија да направат позитивни промени и заедно да придонесат кон подобрување на општеството. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Извлечени среќните добитници во големата наградна игра „НЛБ за млади“

Објавено

на

НЛБ Банка ги извлече среќните добитници во големата наградна игра за станбени кредити „НЛБ за млади“. Педесет (50) клиенти, на возраст до 40 години, на кои во периодот од 1 март до 31 мај годинава им се одобри станбен кредит од НЛБ Банка се среќни добитници на парична награда на износ од 20.000 денари. Средствата ќе бидат уплатени на сметката на одобрениот НЛБ Станбен кредит за кој добитникот на наградата аплицирал во промотивниот период. (more…)

Продолжи со читање


Популарно