Connect with us

Домашни банки

Голема наградна игра на Стопанска банка а.д. Битола и Mastercard

Објавено

на

Од 15.08.2018 година започна големата наградна игра ,,STBBT MASTER MANIA” на Стопанска банка а.д. Битола и Mastercard. Главните награди се патување за двајца на Малдивите, MacBook и iPhone 8plus.

Истата ќе трае до 31.12.2018 година, а право на учество имаат сите веќепостоечки корисници на Mastercard Credit и Mastercard Debit картичките како и клиентите кои ќе извадат картичка за времетраење на наградната игра.

За да се стекнат со право за учество во наградната игра, сите постоечки и нови корисници на картичките од брендот Mastercard (Mastercard Standard и Mastercard Debit) во периодот од 15.8.2018 (00:00 часот) до 31.12.2018 (24:00 часот) треба да реализираат најмалку 5 трансакции со минимална сума по трансакција од 1.000,00 денари. После реализираните 5 трансакции во системот на Банката ќе се геерира првиот соодветен код (единствен број) со кој се стекнуваат со право на учество во наградната игра. Со секоја следна  поединечна направена трансакција од над 1.000,00 денари,на корисниците во системот ќе им се генерираат дополнителни кодови со што нивната можност за добивка во наградната игра ќе се зголемува

Извлекувањето на наградите ќе биде на 04.01.2019 година, а официјалниот правилник на наградната игра одобрен од Министерството за финансии можете да го погледнете на следниот линк.

За повеќе информации видете тука.

Домашни банки

НЛБ Потрошувачки кредити – Баш како што сакаш!

Објавено

на

НЛБ Банка во периодот од 11.03.2019 до 31.05.2019 година води промотивна кампања за сите кредити за физички лица. Во рамки на промотивната понуда, Банката меѓу другото, нуди нови потрошувачки кредити со пониски каматни стапки. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Стопанска банка АД-Скопје врши промена за водење сметки на пензионери

Објавено

на

Стопанска банка АД-Скопје ги известува своите клиенти дека, почнувајќи од 01.04.2019 ќе изврши промена на надоместокот за месечно водење на трансакциски и штедни сметки на пензионери. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

НЛБ Станбени кредити – Твој дом, твој избор!

Објавено

на

НЛБ Банка во периодот од 11.03.2019 до 31.05.2019 година води промотивна кампања за сите кредити за физички лица. Во рамки на промотивната понуда, Банката меѓу другото, нуди нови станбени кредити со пониски каматни стапки. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange