Connect with us

Наградни игри

Голема наградна игра на Стопанска банка АД – Скопје – Милион причини да купуваш безбедно!

Објавено

на

Започна голема наградна игра во која учествуваат сите VISA и MasterCard картички издадени од Стопанска банка АД – Скопје. Сега имате милион причини да плаќате безбедно и безготовински со вашите платежни картички во трговската мрежа од 15.5 до 24.7. 2021 година и со секоја трансакција имате можност да бидете дел од добитниците на вредните награди:

  • 10 недели ќе бидат извлечени по 10 добитници на 15.000 денари. Вкупно 100 добитници ќе бидат извлечени до крајот на наградната игра и
  • на последното извлекување главната награда од 1 милион денари.

Банката како дополнителен поттик за корисниците на картички, покрај вредните награди, се подготвува да донира и вредна медицинска опрема. Со вашите трансакции и учество во нагдрадната игра, ја поддржувате кампањата за донации во здравството, а покрај тоа се грижите и за вашите здравје и безбедност.

Правилата за наградната игра се достапни на веб страница на Стопанска Банка АД-Скопје.

Граѓаните кои сакаат да земат учество во наградната игра, а се уште немаат платежна картичка може да поднесат апликација веднаш во една од филијалите на Банката или на (02)15110 Ало Кредит во секое време од денот.

Наградни игри

Набавете зимска опрема за велосипедизам со HalkPay и GarminPay и учествувајте во наградната игра „Активирај Супермоќ“

Објавено

на

Возењето велосипед има бројни придобивки по здравјето на човекот – се грижи за срцето и заштитува од кардиоваскуларни заболувања, помага за губење на килограми, но, исто така претставува и еколошко превозно средство кое ја заштитува животната средина. (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Искористи ги можностите на Халкбанк за плаќање на рати и активирај супермоќ

Објавено

на

Зарем има нешто попримамливо од можноста, да купувате сè што ви е потребно или што го посакувате, плаќајќи на рати без камата и притоа да добиете шанса за освојување вредни награди? Токму тоа го овозможуваат Mastercard кредитните картички издадени од Халкбанк – да купувате на рати без камата и истовремено да учествувате во големата наградна игра „Освојувај награди со Mastercard“ која веќе започна и ќе трае до крајот на февруари идната година. (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Извлечени првите добитници на награди од наградната игра „Освојувај награди со Mastercard“ на Халкбанк

Објавено

на

Првите 15 добитници на ваучери за спортска опрема во вредност од по 6.000 денари во наградната игра на Халкбанк – „Освојувај награди со Mastercard“ веќе се извлечени. (more…)

Продолжи со читање

Популарно