Connect with us

Наградни игри

Главната награда Toyota Corolla Hybrid од наградната игра „Бесконтактно плати и награда фати“ е во исчекување на новиот сопственик

Објавено

на

Изминатиот месец Комерцијална банка АД Скопје организираше Наградна игра за сите корисници на Mastercard® и KomPay на банката „Бесконтактно плати и награда фати“!

Доделени беа бројни награди како мобилни телефони, преносни компјутери, електрични тротинети и голем број на гифт картички од Скопје Сити Мол.

Но, главниот настан допрва следи…Главната награда Toyota Corolla Hybrid од наградната игра „Бесконтактно плати и награда фати“ е во исчекување на новиот сопственик!

Извлекувањето e на 22.01.2020 година и ве потсетуваме дека во него учествуваат сите недобитни кодови направени за време на наградната игра од 9.12.2019 до 12.01.2020 година.

Наградни игри

Избрани добитниците на наградната игра на Охридска банка и Виза – Визарата може се!

Објавено

на

Охридска банка АД Скопје ги избра добитниците на награди предвидени во наградната игра „Визарата може сè“, која траеше во периодот од 10.06.2020 до 30.09.2020 година. (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Охридска банка ги објави добитниците од наградната игра „Визарата може сè!“

Објавено

на

Охридска банка АД Скопје со воведувањето на картичката Визарата, ја започна и новата наградна игра „Визарата може сè“.  (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

ВРЕДИ ДА СЕ ШТЕДИ! – Голема наградна игра на Стопанска банка а.д. Битола

Објавено

на

Во месецот на штедењето – октомври, Стопанска банка а.д. Битола ја започнува својата голема наградна игра „Вреди да се штеди”! (more…)

Продолжи со читање

Популарно