Connect with us

Домашни банки

Генералниот директор на ПроКредит Банка Јованка Јолеска Поповска унапредена во Член на Надзорниот одбор на ПроКредит Холдинг

Објавено

на

ПроКредит Банка преку соопштение на Македонска берза ја известува јавноста за измени во органите на управување односно Управниот одбор на Банката.

Заради унапредување на Г-ѓа Јованка Јолеска Поповска на позиција Член на Надзорниот одбор на ПроКредит Холдинг АГ&Цо.КГаА кој е единствен акционер на ПроКредит Банка АД Скопје, како и заради предлог да биде именувана за член на Надзорниот одбор на ПроКредит Банка АД Скопје, таа отстапува од позицијата Член на управен одбор на ПроКредит Банка АД Скопје.

Оттука, Управниот одбор на Банката е составен од следните членови:

  • Емилија Спировска, член на Управен одбор
  • Стевче Кузмановски, член на Управен одбор

Домашни банки

Се појави лажна Facebook страница под името на Шпаркасе Банка

Објавено

на

На „Facebook” е забележана ЛАЖНА Facebook страница под името на Шпаркасе Банка која ги бара Вашите лични податоци за понатамошна злоупотреба! ШПАРКАСЕ БАНКА А.Д Скопје ги известува своите клиенти дека нема никаква поврзаност со тоа и ова е единствениот и официјален профил на банката. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

“Social Friday” во организација на Синдикатот на финансиски организации на Македонија

Објавено

на

Колегите од синдикалните организации на Халкбанк АД Скопје, Комерцијална Банка АД Скопје , Шпаркасе Банка , Стопанска Банка а.д. Скопје, Стопнаска Банка АД Битола, Агенција за Супервизија на Осигурувањата, Фулм и Силк Роад Банка решија да направат позитивни промени и заедно да придонесат кон подобрување на општеството. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Извлечени среќните добитници во големата наградна игра „НЛБ за млади“

Објавено

на

НЛБ Банка ги извлече среќните добитници во големата наградна игра за станбени кредити „НЛБ за млади“. Педесет (50) клиенти, на возраст до 40 години, на кои во периодот од 1 март до 31 мај годинава им се одобри станбен кредит од НЛБ Банка се среќни добитници на парична награда на износ од 20.000 денари. Средствата ќе бидат уплатени на сметката на одобрениот НЛБ Станбен кредит за кој добитникот на наградата аплицирал во промотивниот период. (more…)

Продолжи со читање


Популарно