Connect with us

Домашни банки

Вработените во Шпаркасе Банка се суперхероите на децата од СОС Детско Село

Објавено

на

Вработените во Шпаркасе Банка Македонија уште еднаш ја покажаа својата хуманост и општествена одговорност.

Долгогодишната помош за дечињата од СОС Детско Село традиционално продолжи и оваа година.

Вработените во Шпаркасе Банка Македонија беа вистински суперхерои што во себе ја носат најголемата супер моќ – грижата за децата и младите!

Со својата супер моќ, Шпаркастичните пријатели им помагаат на вработените во СОС Детско Село заедно да ја остварат најголемата заложба “Ниту едно дете не треба да расте само”.

Домашни банки

Силк Роуд Банка на корисниците на American Express Point дебитна картичка им овозможува подигнување на готовина без провизија на повеќе од 200 банкомати во земјава

Објавено

на

Силк Роуд Банка на своите корисници кои поседуваат American Express Point дебитна картичка им овозможува подигнување на средства без провизија на повеќе од 200 банкомати во земјава, заклучно до 31.12.2020 година. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Стопанска банка АД – Скопје продолжува со својата општествена одговорност за поздрава животна средина и за спортска активност и здрав начин на живот за граѓаните

Објавено

на

Со отворањето на #Велоштад во текот на вчерашниот ден, Скопје ја доби 6тата станица за поправка на велосипеди, донација од Стопанска банка АД – Скопје за Град Скопје.

(more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Електронско ажурирање на личните податоци во НЛБ Банка без посета на експозитура

Објавено

на

Ажурирајте ги Вашите податоци во НЛБ Банка, брзо, лесно и едноставно! (more…)

Продолжи со читање

Популарно