Connect with us

Електронско банкарство

ВЛОГОСФЕРА – нов едукативен дигитален влог на УНИБанка

Објавено

на

ВЛОГОСФЕРА е нов едукативен влог на УНИБанка АД Скопје кој има за цел да го олесни искуството на клиентите со услугите и продуктите на Банката.

ВЛОГОСФЕРА претставува платформа на која што клиентите на УНИБанка ќе имаат можност да водат дигитален диjалог со Банката.

Преку објавување на корисни совети и насоки, ВЛОГОСФЕРА ќе овозможи секој клиент да има 24/7 техничка и едукативна поддршка за конкретните услуги кои ги нуди УНИБанка АД Скопје.

Во продолжение погледнете дел од едукативните видеа:

Едукативно видео – Мобилни апликации My Unibank и UNI Token

Едукативно видео – Плаќање преку мобилната апликација My Unibank

Едукативно видео – Управување со кредитни и дебитни картички преку мобилната апликација My Unibank

Едукативно видео – Управување со депозити преку електронско банкарство

Електронско банкарство

Асоцијација за е-трговија: Секојдневно во земјава се отвораат по 2 нови онлајн продавници!

Објавено

на

Е-трговијата во земјава е во пораст, зголемување бележат реализираните онлајн нарачки и купувњаа во текот на првите шест месеци од годинава за 36 отсто во однос на тој период лани. Забележителен трицифрен пораст има и на трговијата кон домашните е – продавници. Според објавените податоци на Народната банка, во овој период реализирани се вкупно 4.300.584 онлајн трансакции во земјата и во странство, наспроти 3.161.899 онлајн трансакции во текот на првите шест месеци од 2019 година. (more…)

Продолжи со читање

Електронско банкарство

Апликацијата мБанка на Комерцијална банка достапна на платформата Huawei AppGallery

Објавено

на

Апликацијата мБанка на Комерцијална банка АД Скопје стана достапна и за корисниците на новите модели мобилни телефони Huawei. (more…)

Продолжи со читање

Електронско банкарство

НЛБ Банка воведува прв и единствен мобилен кредит – мКлик кредит

Објавено

на

НЛБ Банка, преку онлајн настан на социјалните мрежи, денеска промовираше воведување на нова функционалност преку НЛБ мКлик мобилното банкарство- мКлик кредит. Со ова за прв пат на македонскиот пазар, барањето и одобрувањето на кредит на клиентите им станува достапно директно преку мобилен телефон. (more…)

Продолжи со читање

Популарно