Connect with us

Домашни банки

Вклучи се во Halk Huawei App Screenshot предизвикот и освој Huawei P40 PRO телефон

Објавено

на

Halk Huawei App Screenshot е новиот предизвик организиран од Халкбанк АД Скопје со кој сите учесници кои ќе ја искористат својата креативност и ќе направат интересна позадина на својот Huawei мобилен телефон во која ќе биде вклучена апликацијата за мобилно банкарство на Халкбанк, симната од Huawei AppGallery, добиваат шанса да освојат нов Huawei P40 PRO смартфон.

Оние кои ќе решат да се вклучат во предизвикот, потребно е да се регистрирани на социјалните мрежи Facebook или Instagram, да го заследат профилот на организаторот, да направат оригинална screenshot фотографија на својот Huawei уред на која е прикажана Halk мобилната апликација за Huawei и истата да ја споделат во коментар на Facebook објавата или да ја постават на Instagram story со таг @halkbank.skopje. Притоа, објавата треба да биде достапна јавно и да е видлива за сите корисници на мрежата. Секако, учесниците во предизвикот не смеат да поставуваат или да објавуваат било каков материјал што подлежи на авторско право, право на трговска марка или, пак, на други права од интелектуална сопственост, без претходно одобрение од носителот на тие права.

Предизвикот започна на 12.03.2021 година и ќе трае до 21.03.2021 година. За добитник на смартфон Huawei P40 Pro ќе биде избран оној кој има направено најинтересна позадина со инсталирана апликација на Халкбанк, за што ќе одлучува тричлено жири назначено од страна на организаторот.

Домашни банки

„Биди во акција со секоја трансакција“ – Наградна игра со Mastercard од Комерцијална банка за главна награда од 1.000.000 денари

Објавено

на

За уште повесели и повозбудливи празници Комерцијална банка организира наградна игра со главна награда во вредност од 1.000.000 денари! (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Комерцијална банка прогласена за „Банка на годината во 2023“ од магазинот The Banker

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје е прогласена за „Банка на годината во 2023 година во Република Северна Македонија“ од угледниот финансиски магазин The Banker. Оваа престижна награда и е доделена на Комерцијална банка по јубилеен 10-ти пат. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Личниот пристап кон клиентите е клучен за градење доверба

Објавено

на

Банките се двигатели на секоја економија, а нивната одговорност кон клиентите е повеќеслојна и поеднакво се однесува и на бизнисите (правните лица) и на поединците (физичките лица). (more…)

Продолжи со читање

Популарно