Connect with us

Наградни игри

Вистинско време за нов велосипед!

Објавено

на

Триглав Осигурување Живот АД Скопје во соработка со КБ Публикум инвест АД Скопје започна наградна игра при склучување на полиса за осигурување на живот, која е поврзана со вложување во инвестициски фонд Балансиран на КБ Публикум инвест.

Овој производ на Триглав Осигурување Живот прави совршен баланс помеѓу делот на премијата која служи за купување на удели во инвестициски фонд и остатокот од премијата која овозможува загарантирано осигурително покритиe.

Наградната игра е наменета за сите полнолетни граѓани, а право на учество добива секое лице кое ќе склучи полиса за времетраење на наградната игра од 15.07.2022 година до 30.09.2022 година.

Триглав Осигурување Живот АД Скопје на добитниците на наградната игра ќе додели 3 велосипеди.

Извлекувањето на наградените ќе се изврши во просториите на Компанијата, на адреса Бул. 8-ми Септември бр.18/ 2, Скопје, во понеделник, 03.10.2022 година во 12.00 часот.

Сѐ ќе биде во ред.
Триглав осигурување Живот

Наградни игри

НЛБ Банка и VISA ве носат на Светското првенство во фудбал во Катар

Објавено

на

Во пресрет на Светското првенство во фудбал кое оваа есен ќе се одржува во Катар, НЛБ Банка и Visa организираат „ГООООЛема наградна игра!“. (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Комерцијална банка ги објави добитниците од наградната игра „Три пати плати и освој“!

Објавено

на

Комерцијална банка им честита на најбрзите 500 корисници на Mastercard картичките на Банката кои во периодот 01.07-15.08 учествуваа во наградната игра „Три пати плати и освој“ и се добитници на прилив на сметка во износ од 600 денари! (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Наградна игра на УНИБанка – „КЕШБЕК ЗА ПОДОБРО РАСПОЛОЖЕНИЕ!“

Објавено

на

Наградната игра „КЕШБЕК ЗА ПОДОБРО РАСПОЛОЖЕНИЕ!“ е организирана од страна на УНИБанка АД Скопје. Наменета е за физички лица-корисници на дебитни картички од брендот Mastercard издадени од УНИБанка АД Скопје, а се спроведува на сите продажни места и во електронска трговија (плаќање на интернет) во Република Северна Македонија, каде се прифаќаат горенаведените картички. (more…)

Продолжи со читање

Популарно