Connect with us

Компании

Винер Лајф организира БЕСПЛАТЕН едукативен семинар од областа на животното осигурување

Објавено

на

Винер Лајф ве повикува на БЕСПЛАТЕН едукативен семинар на 30.11.2019 (сабота).

Семинарот ќе биде одржан од Марко Дамевски, менаџер за продажба во Винер Лајф, кој на сите заинтересирани ќе им ги пренесе најважните продажни вештини и истовремено ќе ги презентира можностите за одлична заработка во областа на животното осигурување. На крајот на семинарот, на учесниците ќе им биде доделен сертификат.

За да се пријавите на едукативниот семинар, испратете кратка биографија и наслов “Пријава за бесплатен семинар” на kariera@winnerlife.mk, најдоцна до 25.11.2019 година.

Сите пријавени учесници ќе бидат дополнително известени за времето и местото на одржување на семинарот.

Компании

Оглас за вработување во ЕВРОИНС OСИГУРУВАЊЕ АД Скопје

Објавено

на

ЕВРОИНС OСИГУРУВАЊЕ АД Скопје претставува друштво за осигурување со долги години успешно работење на македонскиот осигурителен пазар, врши повик за работа за следната работна позиција со утврден профил на кадар:

ОФИЦЕР ЗА БЕЗБЕДНОСТ НА ИНФОРМАЦИСКИ СИСТЕМ (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во ЕВРОИНС OСИГУРУВАЊЕ АД Скопје

Објавено

на

ЕВРОИНС OСИГУРУВАЊЕ АД Скопје претставува друштво за осигурување со долги години успешно работење на македонскиот осигурителен пазар, врши повик за работа за следната работна позиција со утврден профил на кадар:

АНАЛИТИЧАР ЗА ФИНАНСИСКО РАБОТЕЊЕ

(more…)

Продолжи со читање

Компании

Финтек компанијата Paynetics ги презема ограноците на WireCard во Велика Британија и Ирска

Објавено

на

Бугарската финтек компанијата „Paynetics” објави во петокот дека преку своето работење во Велика Британија, се стекнала со портфолиото на корпоративната платежна картичка што е дел од деловната германска „WireCard” во Велика Британија и Ирска. (more…)

Продолжи со читање

Популарно