Connect with us

Компании

Винер Лајф Осигурување вработува!

Објавено

на

Винер Лајф осигурување вработува ТИМ МЕНАЏЕР!  Доколку мислиш дека можеш да допринесеш и бидеш дел од тимот, а притоа ги имаш квалификациите што се наведени подолу, АПЛИЦИРАЈ!

Со континуиран раст и развој, поради зголемен обем на работа, Винер Лајф има потреба од искусни и амбициозни личности кои заслужуваат да работат во најдобри услови со најдобри ресурси.

Стратешка цел е да се развие силна и стабилна продажна мрежа, која ја сочинуваат тим менаџери и  агенти за продажба. Во секое време се потребни луѓе кои се спремни и мислат дека можат да допринесат и да се развиваат како професионалци во ВинерЛајф.

Како работодавец, Winner Life секогаш се стреми кон професионализам и квалитет, како на сегашните така и на идните соработници.

Личен профил:

 • ВСС
 • Менаџерски способности
 • Амбициозност
 • Висока мотивираност
 • Комуникативност
 • Вештини за преговарање
 • Способност за тимска работа
 • Активно познавање на работа со персонален компјутер (MS Office)
 • Познавање на англиски јазик
 • Упорност
 • Иницијативност
 • Лица со искуство во директна продажба (имаат предност)
 • Работното место се однесува за Скопје
 • Планира и реализира активности и обврски во соработка со непосредниот раководител
 • Подготвува понуди за осигурување на живот
 • Регрутира, обучува и надгледува агенти за продажба

Придобивки:

 • Фиксна плата + дополнителна провизија
 • Првичен договор со времетраење од 6 месеци, со можност за продолжување
 • Можност за вработување, конкурентен систем за наградување и континуирана надградба, едукација, и кариера во Винер Лајф и Vienna Insurance Group

Со испраќањето на Вашите лични податоци, изразувате согласност тие да се користат за потребите на сопственото работење на осигурителното друштво ВИНЕР ЛАЈФ-Виена Иншуренс Груп АД Скопје согласно со Законот за лични податоци.

Ве молиме Вашата кратка биографија (CV) и мотивационо писмо да ги испратите со задолжителна назнака на апликацијата: “Тим менаџер“ на следнава e-mail адреса: kariera@winnerlife.mk

Најдоцна до 20.11.2018 година.

Напомена: Непотполните апликации нема да бидат земени во предвид. Tимот на ВИНЕР ЛАЈФ ОСИГУРУВАЊЕ Ви стои на располагање за било какви дополнителни прашања кои може да ги испраќате на истата адреса за е-пошта.

Компании

„Алибаба“ го заобиколува Балканот, отвора логистички центар во Белгија

Објавено

на

Кинескиот гигант за е-трговија „Алибаба“ ќе отвори логистички центар во Белгија, со што е очевидна намерата да го заобиколи Балканот. Центарот ќе се наоѓа во белгискиот град Лиеж, на тромеѓето на границата со Германија и Луксембург, а во близина е и Брисел. Тоа е петти лигистички центар на таа компанија во светот. Во Европа веќе има во Франкфурт. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Џеф Безос: Амазон ќе пропадне и ќе банкротира

Објавено

на

Амазон еден ден ќе пропадне и ќе банкротира, изјави нејзиниот основач Џеф Безос, одговарајќи на прашање за иднината на компанијата на неодамна одржаниот состанок со работниците. (more…)

Продолжи со читање

Компании

„Икеа“ се вклучува во борбата против загадувањето на воздухот

Објавено

на

Шведскиот ланец на продавници за мебел, „Икеа“, ќе почне со производство на продукти од земјоделски отпад во обид да им помогне на жителите на најзагадените градови во светот полесно да дишат. (more…)

Продолжи со читање
P2_P_MK_300x250

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange