Connect with us

Домашни банки

(ВИДЕО) Како да уплатите средства на НЛБ Cash In банкоматите?

Објавено

на

НЛБ Cash In Банкоматите на клиентите им овозможуваат да реализираат различни трансакции без потреба од посета на експозитури, како уплата на трансакциска сметка, уплата на платежни картички, уплата на кредити, дневен промет и режиски трошоци.

„Cash In“ функционалностите на НЛБ банкоматите овозможуват:

За физички лица:

  • Уплата на трансакциска сметка
  • Уплата на платежни картички
  • Уплата на кредит

За правни лица:

  • Уплата на дневен пазар
  • Уплата на бизнис картичка

Предности 

  • Уплата на средства во кое било време, без разлика на работното време на Банката
  • Уплатените средства се на располагање веднаш по направената уплата

Во продолжение погледнете краток туторијал: Како да уплатите средства на НЛБ Cash In банкоматите?

КОРИСТЕТЕ ГИ НЛБ CASH IN БАНКОМАТИТЕ

КОРИСТЕТЕ ГИ НЛБ CASH IN БАНКОМАТИТЕНЛБ Cash In Банкоматите Ви овозможуваат да реализирате различни трансакции без потреба од посета на експозитури, како уплата на трансакциска сметка, уплата на платежни картички, уплата на кредити, дневен промет и режиски трошоци.За вас подготвивме туторијал: Како да уплатите средства на НЛБ Cash In банкоматите?Листата на НЛБ Cash In Банкоматите Ви е достапна на веб страната на Банката, https://bit.ly/3digON5

Gepostet von NLB Banka AD Skopje am Samstag, 30. Mai 2020

Листа на Cash In банкомати.

Домашни банки

Шпаркасе Банка од денес врши предвремена исплата на октомвриските пензии

Објавено

на

Шпаркасе Банка АД Скопје ги известува своите клиенти – пензионери дека пензиите за месец октомври ќе се исплатат предвреме почнувајќи од денес (26 октомври 2021 година) во четири групи. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

ТТК Банка АД Скопје: Од денес (26-ти октомври 2021 година) започна предвремена исплата на октомвриските пензии

Објавено

на

ТТК Банка АД Скопје ги известува своите почитувани корисници дека почнувајќи од денес (26-ти октомври 2021 година), ќе врши исплата на пензијата за месец октомври на пензионерите кои ја примаат својата пензија од Фондот за пензиско и инвалидско осигурување на нивната денарска сметка во ТТК Банка АД Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

НЛБ Банка од денес започна со предвремена исплата на октомвриските пензии

Објавено

на

Согласно моменталните случувања со пандемијата на Корона вирусот, со цел да излезе во пресрет на потребите на своите клиенти – пензионери, НЛБ Банка денес (26-ти октомври) започна со исплата на октомвриските пензии.

(more…)

Продолжи со читањеПопуларно