Connect with us

Кредити

Брз кредит не значи скап кредит

Објавено

на

Важните финансиски одлуки, како што е изборот на соодветен брз кредит, можат понекогаш да бидат збунувачки. Токму затоа е важно да бидете информирани, за да можете да донесете правилна одлука при изборот на вашиот финансиски партнер.

ФД Монимакс Финансиско е еден од доверливите партнери каде трошоците не се скриени, а условите се толку минимални што ви е доволна само основна документција.

Ако ве мачат финансиските обврски кои се насобираат веќе долго време, тогаш сте на вистинското место. ФД Монимакс Финансиско е финансиско друштво кое е специјализирано за онлајн потрошувачки кредити и нуди професионални и квалитетни услуги за краткорочно кредитирање. Нивната понуда опфаќа кредити со износи од 10.000 до 50.000 денари, со рок на отплата од 9 до 15 месеци.

Изберете финансиски партнер кој ќе ви овозможи не само квалитетна и брза услуга туку и веројатно најниска цена која би ја платиле за онлајн кредит. Обратете се во ФД Монимакс Финансиско со доверба бидејќи им помогнале на многумина, можат и вам.

Краткорочните кредити на ФД Монимакс Финансиско се проверени, брзи и доверливи!

За повеќе информации јавете се на нивниот контакт телефон 046 230 233.

Домашни банки

НЛБ Банка воведува Зелени кредити за проекти кои штедат енергија и ја заштитуваат животната средина

Објавено

на

НЛБ Банка Скопје во соработка со Европската банка за обнова и развој (ЕБОР) воведува наменски кредити за енергетска ефикасност, односно Зелена кредитна линија составена од два продукта во вкупна вредност од два (2) милиони евра од Програмата за финансирање на зелена економија (GEFF), и тоа: Зелен потрошувачки кредит на износ до 25.000 евра и Зелен хипотекарен кредит на износ до 50.000 евра. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Лидерот во e-банкарството – Халкбанк воведе нов производ, Онлајн кредит

Објавено

на

Онлајн кредит е новиот производ на Халкбанк АД Скопје кој е достапен за сите приматели на плата во Банката кои лесно, брзо и едноставно, без потреба од посета на филијала, можат да дојдат до потребните средства. Со новиот производ Банката, која е лидер во воведување нови услуги базирани на новите технологии, станува и единствена банка во земјава која нуди онлајн депозит и онлајн кредит за своите клиенти. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Брзо и евтино решение за вашите финансиски потреби

Објавено

на

Дали ви е познато ова сценарио: работите од утро до мрак, ви пристигнува платата, ги плаќате сметките и повторно сте во минус. Почнувате да ги проверувате цифрите, минусите и плусовите и пак исто. А следниот месец, сѐ од почеток… (more…)

Продолжи со читање


Популарно