Connect with us

Домашни банки

Брзо, едноставно и безбедно онлајн кредитирање од Халкбанк

Објавено

на

Онлајн кредитите ви овозможуваат да го завршите целиот процес на подигање кредит, од аплицирање, преку одобрување и исплата на средствата, без воопшто да ја посетите филијалата на банката. И сето тоа благодарение на развојот на новите технологии кои носат новини и во банкарството.

Денес сите банки нудат кредити и можност за аплицирање за нив по пат на интернет. Но сепак, за да се одобри кредитот потребно е доставување документација и на крај лично присуство во банка за потпишување на договорот за заем. Една од банките која нуди вистински онлајн кредит, каде сè се одвива по електронски пат, е Халкбанк.

Во продолжение прочитајте кои се предностите на онлајн кредитирањето и зошто е добро да го одберете овој нов производ од Халкбанк.

1. Брзо аплицирање и одобрување од секаде ширум светот

Сè што ви треба за да подигнете онлајн кредит во Халкбанка е да сте примател на плата или пензија во банката и да сте корисник на електронско/мобилно банкарство. Се логирате, пополнувате апликација на табот „online производи“ и за помалку од 5 минути имате одобрен кредит!

2. Достапни се 24/7

Аплицирањето за онлајн кредит е достапно за клиените на Халкбанк 24/7. Можете да аплицирате од кој било дел од светот и во кое било време. Сè што ви е потребно е само паметен уред и интернет конекција.

3. Електронско потпишување договор

Договорот за користење Online кредит од страна на клиентот и Банката се потпишува во електронска форма, со двојна авторизација, со употреба на VASCO токен (e-signature) функционалност со Cronto image.

4. Заштеда на печатење на хартија и грижа за животната средина

Речиси секоја сфера од нашиот живот е преполна со хартија – од тони официјална документација на работа до трудови од факултет, па дури и менија во ресторани или брошури на секој штанд за информации. Сите овие документи се печатат, се користат, се фрлаат и ако имаме среќа, се рециклираат. Ако не, тие едноставно се претвораат во отпад. Халкбанк, чија што стратешка цел е во континуитет преку низа општествено одговорни акции да придонесува за подобрување на животната средина, постојано води сметка да ја подигне свеста кај јавноста и да овозможи со нејзина поддршка, заедничко зачувување на природата и нејзините богатства.

Еден од начините е фактот што за новиот производ – онлајн кредит, се избегнува непотребното печатење на документација, затоа што целиот процес на аплицирање, се одвива онлајн.

5. Ниска и фиксна каматна стапка

Каматната стапка на онлајн кредитите во Халкбанк е фиксна за целиот период и изнесува 5,5%. Максималниот износ кој можете да го подигнете е 300.000 денари, а отплатата е до 60 месеци.

Без провизија за обработка, без провизија за предвремена ликвидација и без трошоци за апликација за кредит, онлајн кредитот од Халкбанк е брз, едноставен и безбеден, и вистински избор за тебе!

Депозити

Колку заштедивте летово? Сега е моментот – 2% фиксна каматна стапка за орочени депозити во ПроКредит Банка

Објавено

на

Летната сезона е момент кога сакаме да се релаксираме, кога трошоците ни се предвидени за уживање, но секогаш е добредојдено да испланирате и сигурна заштеда за иднината! (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

„Поетска ноќ во Велестово“ по 34-ти пат со поддршка од Комерцијална банка

Објавено

на

Комерцијална банка е долгогодишен пријател и поддржувач на македонското културно творештво со цел не само негово промовирање, туку и негување и создавање идни културни дејци. Во духот на оваа општествено одговорна мисија, Банката и оваа година го поддржа одржувањето на манифестацијата „Поетска ноќ во Велестово”. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

„За повеќе детски насмевки“ – нова заедничка соработка на Шпаркасе Банка и СОС Детско село

Објавено

на

По повод 19 август – Светскиот ден на хуманоста, Шпаркасе Банка ја најавува новата соработка со својот долгогодишен партнер – СОС Детско село и заедничката кампања под мотото „За повеќе детски насмевки“, која ја пренесува силната порака за моќта на поврзувањето и градењето силни врски на доверба и поддршка, кои му се потребни на секое дете за да прерасне во силна индивидуа. (more…)

Продолжи со читање


Популарно