Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Кредити

Брзи кредити со месечна рата до 1400 денари

Објавено

на

Што би помислиле доколку ви кажеме дека можете да аплицирате за брз онлајн кредит за кој месечната рата нема да биде поголема од 1400 денари?

Да, да убаво прочитавте… значи онлајн кредит… со месечна рата до 1400 денари… без скриени трошоци… со само ЕДЕН клик!

Еден клик за кредит – Max1400 новиот потрошувачки кредит кој го нуди ФД Монимакс Финансиско.

Зошто да аплицирате за кредитот Max1400 кој го нуди ФД Монимакс Финансиско?

– брза и едноставна апликација

– брз одговор

– месечна рата до 1400 денари

– без скриени трошоци

– фиксна каматна стапка од 0.833%

– рок на отплата до 24 месеци

– можност за предвремена отплата

Со новиот кредит Max1400, ФД Монимакс Финансиско Ви нуди поволни услови и фиксна каматна стапка од 0.833% за целиот период на отплата, со еднократен административен трошок во износ од 1500 – 2400 денари. Износот на кредитот е од 15 000 денари до 25.000 денари со рок на отплата до 24 месеци. Стапката на вкупни трошоци (СВТ) изнесува 49.97%.

Не чекајте Вашите финансиски проблеми да стануваат поголеми од ден на ден, посетете го вебсајтот на ФД Монимакс Финансиско и брзо и дискретно дојдете до износот кој ви е потребен.

За повеќе информации јавете се на нивниот контакт телефон 046 230 233 или посетете ги нивните канцеларии на следнава адреса:

Даме Груев бр.15, локал 4

6000 Охрид

Кредити

ИутеКредит – Најповолно микрокредитирање според најновите истражувања и анализи во 2019

Објавено

на

Брзината во пристапот до финансиски средства е се поголем приоритет кај граѓаните, а доволен показател за тоа е и бројот на финасиски друштва кој се зголеми во последните неколку години. Сепак искуствата со брзите кредити се различни во зависност од финансиското друштво од каде што се позајмени парите. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Стабилно и долгорочно планирање со збогатената кредитна понуда на Охридска банка за физички лица

Објавено

на

Охридска банка ja проширува промотивната понуда на кеш, хипотекарните и станбените кредити од своето портфолио. Со воведување на нови промотивни услови, клиентите на Банката имаат можност за лесно исполнување на желбите и креирање на долгорочни финансиски планови, како и стабилно инвестирање во недвижен имот. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Што претставува корпоративен извештај?

Објавено

на

Македонското Кредитно Биро за своите клиенти создаде нов единствен продукт на македонскиот пазар. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange