Connect with us

Останато

Бидете дел од најголемиот онлајн бизнис семинар во светот – “Lyconet Online Sensation” 24, Април 2021

Објавено

на

Lyconet (Лајконет) е меѓународна компанија која им нуди бизнис можности на сите со претприемачки дух, поготово на оние кои се заинтересирани да работат онлајн бизнис од дома. Изградбата на сопствена меѓународна онлајн мрежа на маркетери и потрошувачи преку оваа платформа е многу иновативна и доходовна. Независните маркетери на Lyconet (Лајконет) имаат одлична можност не само да учествуваат во Lyconet Marketing програмата, туку и да маркетираат за најголемата бенефит програма во светот – myWorld (мајВорлд), и од тоа да заработуваат. Секој активен маркетер заработува од прометот на регистрираните купувачи, или од продажбата на пакетите за лојалност кон фирмите.

Како лидер во областа на маркетингот, Lyconet (Лајконет) обезбедува широк спектар на стручна обука, онлајн услуги и алатки, со цел да им понуди на своите маркетери  (Independent Lyconet Marketers) најдобра можна поддршка во нивните деловни активности. Секој граѓанин може бесплатно да постане маркетер со прифаќање на онлајн условите и притоа да добие онлајн едукација за водење на бизнисот.

Традиционално, секоја година  Лајконет (Lyconet) организира ексклузивни елитни бизнис семинари од огромни размери, со цел маркетерите да ги слушнат најдобрите совети од најпрестижните светски познати мотивациски говорници.

Пред нас е 2-риот по ред Lyconet Online Sensation за оваа година, кој ќе се одржи на 24-ти Април во 17:00 pm (CEST). Овој ексклузивен онлајн настан брои 200,000 посетители од 55 земји и има единствена задача да Ви помогне во засилување на Вашиот бизнис, да ги претстави новитетите и да Ви ги даде правите информации во право време. Настанот се емитува на 27 јазици (вклучувајќи и знаковен јазик). 

Главни говорници на ова издание на настанот се Ерик Вори (Eric Worre), кој е водечки авторитет во обучување на маркетинг професионалци во светот, Марио Капун – CEO Lyconet International, Хуберт Фрајдл – основачот на Лајконет (Lyconet) и неколку други специјални гости, меѓу кој и Радован Витошевиќ – Регионален Директор на myWorld за Јужен Балкан.

Ми претставува огромно задоволство што сум поканет на овој престижен настан како говорник и претставник од балканскиот регион. Организацијата и продукцијата на Lyconet Online Sensation секогаш е на највисоко ниво, сепак настанот брои гледаност од неколку стотици илјади гледачи, и е од огромно значење за развојот на балканскиот регион. Едвај чекам да ја делам бината со светските легенди” – изјави Радован Витошевиќ.

Благодарение на Lyconet, илјадници луѓе веќе успеаа да изградат неверојатен приход преку онлајн маркетингот и да си ги остварат своите соништа. Регистрирајте се на следниот линк и придружете му се на тимот на успешните. За повеќе информации посетите ја официјалната веб страна – https://www.lyconet.com/

Останато

Нина Ангеловска по втор пат избрана за “жена амбасадор за е-трговија” на УНКТАД

Објавено

на

Нина Ангeловска, по втор пат беше избрана за „жена амбасадор на e- трговија“ од страна на УНКТАД – телото на Обединетите нации за трговија, инвестиции и развој, заедно со уште пет други успешни жени претприемачи од целиот свет. (more…)

Продолжи со читање

Останато

Дигитализацијата на образованието да се реализира во инклузивен процес

Објавено

на

Информациските и комуникациски технологии доколку се користат на соодветен начин можат да допринесат за значително подобрување на квалитетот на живот, работа и создавање нови вредности, со што повеќекратно се оправдуваат напорите за имплементација на овие технологии, реагира Саша Огненовски од ИКТ Комората на Македонија поврзано со полемиките кои се водат во јавноста околу воведување на дигитализација на учебниците во образовниот процес. (more…)

Продолжи со читање

Останато

МФ и УНДП потпишаа Меморандум за унапредување на фискалната децентрализација, реформи во јавните финансии и економски развој

Објавено

на

Програмата за развој на Обединетите нации (УНДП) ќе ги поддржи планираните реформи во насока на унапредување на фискалната децентрализација во земјава и зајакнување на капацитетите на локалните власти, како и градењето подобар систем на јавни финансии, воопшто. Помеѓу Министерството за финансии, претставувано од министерот за финансии, Фатмир Бесими и постојаната претставничка на УНДП во земјава, Нарин Сахакјан беше потпишан Меморандум за разбирање, којшто предвидува соработка во повеќе области. (more…)

Продолжи со читање


Популарно