Connect with us

Домашни банки

Бесплатните услуги на дигиталните киосци на Комерцијална банка достапни на нови локации

Објавено

на

Бесплатните услуги што ги овозможуваат дигиталните киосци на Комерцијална банка станаа достапни и за корисниците во Прилеп и во Штип, како и во повеќе скопски населби. Мрежата на современи дигитални киосци постојано се шири и во моментот опфаќа 15 киосци на 12 локации во Скопје, Прилеп и во Штип, кои се наоѓаат во самите експозитури на банката.

Дигиталните киосци на Комерцијална банка на корисниците им нудат привилегија бесплатно да ги плаќаат сметките од А1, ЕВН, БЕГ, Телеком и Телекабел. Секој што поседува картичка од која било банка може да ги плати сметките без провизија. Процедурата е едноставна и брза, а корисникот е воден од апликацијата која му се прикажува на екранот.

Клиентите на Комерцијална банка имаат привилегија плус – бесплатно да испечатат извод од трансакциска сметка на физичко лице за која има претплата на Интернет банка. Искористете го светот на дигиталните можности што ви ги нуди Комерцијална банка и заштедете време и пари.

Домашни банки

Комерцијална банка наградена од ЕБОР за „Most Active Issuing Bank in 2021 in North Macedonia“

Објавено

на

Европската банка за обнова и развој ја награди Комерцијална банка за „Most Active Issuing Bank in 2021 in North Macedonia“. Комерцијална банка ја добива оваа награда од ЕБОР по 18-ти пат и во континуитет со години како најактивна банка во областа на меѓународните инструменти за финансирање на меѓународната трговија во земјава.  (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Злато и сребро на Банкарските спортски игри за вработени во Комерцијална банка

Објавено

на

Силна мотивација, тимски дух и желба за победа – доволно за да остварат претставниците на Комерцијална банка низа успешни резултати на годинашните Банкарски спортски игри. Вработени во Комерцијална банка собраа златни и сребрени медали и покажаа и докажаа дека спортските вештини, засилени со цврста соработка и посветеност, се формула за успех. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

НЛБ Банка оствари нето добивка од 10,6 милиони евра во првиот квартал од 2022 година

Објавено

на

Во периодот од 1.1.2022 до 31.03.2022 година, НЛБ Банка АД Скопје работеше согласно усвоената Деловна политика на Банката за 2022-та година. (more…)

Продолжи со читање


Популарно