Connect with us

Платежни картички

Шпаркасе банка со бесплатни дебитни картички за пензионери до 30 септември

Објавено

на

Шпаркасе Банка Македонија спроведува промотивна кампања која важи за сите пензионери.

Станува збор за поволноста сите пензионери, кои ја примаат својата пензија на сметка во банката да имаат можност да аплицираат за бесплатна дебитна картичка до 30 септември 2020 година.

“Избегнувајте ги посетите на експозитурите и подигнувајте ја пензијата во секое време, преку 120 банкомати на Шпаркасе Групацијата без провизија, ширум државата. Грижите се за Вашето здравје и останете дома!” – велат од банката.

Дополнително, со цел олеснување на користењето на дебитна картичка и поволностите од користење на електронско и мобилно банкарство, Шпаркасе Банка Македонија сподели упатство за користење на овие услуги.

Упатството можете да го погледнете ТУКА.

Платежни картички

АПЛИЦИРАЈ, АКТИВИРАЈ И ДОБИЈ БОНУС со Visa Gold кредитните картички на Халкбанк!

Објавено

на

Од 15.03.2023 сите клиенти кои ќе аплицираат за Visa Gold кредитна платежна картичка за физичко лице издадена од Халкбанк АД Скопје имаат можност да добијат 500 бонус поени на картичката. (more…)

Продолжи со читање

Платежни картички

ШПАРКАСЕ БАНКА: ПРВА БАНКА ШТО ЌЕ ИЗДАВА ЦЕЛОСНО РЕЦИКЛИРАЧКИ КАРТИЧКИ 

Објавено

на

Како дел од зелената транзиција, за првпат во банкарскиот сектор во земјава Шпаркасе Банка започна да издава Visa Eco картички од рециклирачки материјал, со посебни својства на разградливост. Производството на картички на разградлив материјал, ќе влијае да се заштедат минимум 300 кг пластика произведена и одложена во животната средина годишно, или еквивалент на 1.800 кг CO2. (more…)

Продолжи со читање

Платежни картички

ИутеКредит ја воведува првата биоразградлива картичка во земјата

Објавено

на

Еко свесноста е еден од главните принципи во работењето на ИутеКредит Македонија. Постојаното залагање за развој на финансиски услуги кои ќе остават што помал белег на природните ресурси се пресликува и во користење на производи кои се во синергија со оваа мисија на компанијата. (more…)

Продолжи со читање

Популарно