Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Платежни картички

Бесплатен пристап до аеродромски Lounge само со Visa Platinum картичките на Халкбанк

Објавено

на

Со користењето на Visa Platinum картичките изненадувањата не престануваат!!!

Искористете го бесплатниот Lounge пристап во над 1.000 меѓународни аеродроми низ светот како дел од Lounge Key програмата што ви ја нуди Visa Platinum картичката.

 • Бесплатен пристап во Lounge два пати годишно со Visa Platinum
 • Повлекување на готовина без надомест во странство
 • Бесплатно СМС –инфо
 • Бесплатно Електронско банкарство и мобилно банкарство
 • 3D Secure –Verified by Visa
 • Можност за 4% од платениот износ да биде рефундиран на трансакциската сметка која е поврзана со дебитните картички. доколку се направи резервација на Booking.com со Visa Platinum картичката
 • Станувате член на Премиум Клубот на Халкбанк АД Скопје

Сите корисници на Visa Platinum дебитната картичка имаат дополнителни привилегии и предности овозможени од Visa:

 • Глобална корисничка поддршка (GCAS);
 • Медицинско и патничко упатување;
 • Заштита при купување;
 • Продолжена гаранција;
 • Интернационална Премиум Програма.

Искоритете ги можностите, а Халкбанк Ви посакува удобни и пријатни патувања со вашата Visa Platinum картичка.

Промоцијата за бесплатен пристап во Lounge е со важност до 31.12.2019 година.

Повеќе детали за промоцијата на www.visasoutheasteurope.com и за картичката Visa Platinum halkbank.mk/visa-platinum.

Платежни картички

Слатко изненадување за слатки задоволства со Стопанска банка а.д. Битола

Објавено

на

Стопанска банка а.д. Битола во соработка со Mastercard креираше слатко изненадување за сите свои веќепостоечки и нови клиенти. (more…)

Продолжи со читање

Платежни картички

Дали се безбедни бесконтактните картички?

Објавено

на

За пола година платежните картички сме ги употребиле повеќе од 117 милиони пати, така трошејќи повеќе од 208 милијарди денари. Проценките велат дека повеќе од пола од вкупните трансакции ги прават бесконтактните картички – кога потрошувачот ќе ја доближи картичката до терминалот, а парите автоматски се „повлекуваат“ од сметката. Ова, пак, создава загриженост за дел од корисниците дека парите од сметката можат да бидат злоупотребени во смисла дека една сметка може да се наплати неколкукратно, а во случај на губење или кражба на бесконтактна картичка, таа може неовластено да се користи до одреден износ. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Биди VISA милионер со VISA наградната игра на Стопанска банка АД – Скопје

Објавено

на

Стопанска банка АД – Скопје во соработка со платежната асоцијација VISA организира нова наградна игра “Биди VISA милионер”. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange