Connect with us

Компании

Банкарство.мк има потреба од Новинар / Веб едитор

Објавено

на

Нашиот тим има потреба од нов член со работна задача на позиција Новинар / Веб едитор.

Задачи:

– Дневна обработка и подготвување на текстови од информативна и образовна содржина поврзана со уредувачката политика на банкарство.мк

– Обработка на информации согласно потребите на читателите и уредувачката политика на банкарство.мк

– Комуникација со клиенти и институции за тековни соработки согласно уредувачката политика на банкарство.мк

Услови:

– Работно искуство во онлајн медиуми или други медиуми

– Одлични комуникациски вештини, писмено и усно

– MS Office (Word, Excel, Power Point)

– Познавање на англиски јазик

– Активно користење на социјалните мрежи

Профил на кандидатот:

– Објективност

– Одговорност

– Креативност

Нудиме:

– Можност за континуирано усовршување на вештини и знаења

– Флексибилен финансиски надомест, фиксна месечна нето плата плус варијабилен дел согласно остварувања

Пријавување:

Сите заинтересирани кандидати заедно со CV-то да испратат свои авторски текстови или линкови од авторски текстови на следната емаил адреса: contact@bankarstvo.mk

Работните обврски ќе се извршуваат претежно од дома, а предуслов е само поседување на компјутер и интернет конекција.

Краен рок за пријавување: 30.06.2019 година

Компании

Интернациoнален картичен систем АД Скопје оствари добивка од 25,9 милиони денари во 2019 година

Објавено

на

Интернациoнален картичен систем АД Скопје преку Македонска Берза објави ревидиран финансиски извештај за периодот 01.01.-31.12.2019 година. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во Иуте кредит Македонија

Објавено

на

The fastest and most comfortable loan provider IuteCredit Europe for its operations in Skopje, Macedonia is looking for candidate for open position for:

Head of Marketing

(more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во Индустри Сервис

Објавено

на

Индустри Сервис за своите потреби објавува оглас за вработување на:

Сметководител

(more…)

Продолжи со читање

Популарно