Connect with us
P2_P_MK_1600x400

Домашни банки

“Банкарски филмски фестивал – La Parodie” на Охридска Банка

Објавено

на

Тимбилдингот е многу важен за секоја компанија и треба да се организираат тимбилдинг активности навистина често.

Основните 5 бенефиции од него се:

  1. Подобра комуникација помеѓу вработените.
  2. Подобра соработка помеѓу вработените која ќе доведе до иновации во работењето во иднина.
  3. Развој на тимскиот дух и зголемена мотивација на вработените.
  4. Подобри тимски резултати.
  5. Вмрежување и социјализација.

Охридска Банка се труди редовно да им организира тимбилдинг активности на своите вработени. Тимот на Охридска Банка поседува многу таленти, а еден тестираа вчера на големото платно. На тимбилдингоот одржан вчера под наслов: “Банкарски филмски фестивал – La Parodie” вработените во Охридска Банка репродуцираа многу од познатите филмски сцени.

 

Домашни банки

Комерцијална банка АД Скопје, Генерален покровител на концертот на Златко Ориѓански и Бени Шакири

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје е Генерален покровител на концертот на Златко Ориѓански и Бени Шакири, кој ќе се одржи на 20-ти април во Македонската Филхармонија. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Крадците украле 150.000 евра од филијалата на НЛБ Банка во Чаир

Објавено

на

По вчерашниот вооружен грабеж што се случи во 10:36 часот во експозитурата на НЛБ Банка во Чаир, Банката ја информира јавноста дека клиентите и вработените на Банката се безбедни и во добра состојба. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Потрошувачки кредит за сите ваши желби од Комерцијална банка АД Скопје

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје од 16.04.2019 година започнува со понуда на најповолни готовински кредити со ЕУР клаузула до 30.000 евра без жиранти, со фиксна годишна каматна стапка од 4.9% за првите две години. (more…)

Продолжи со читање
project

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange