Connect with us

Компании

Аплицирај.мк – Аплицирај за работата која ја посакуваш!

Објавено

на

Аплицирај.мк со онлајн локација www.apliciraj.mk претставува нова иновативна платформа коjа ги споjува сите кои бараат работа, пракса, надоградување на своите вештини и знаење со сите компании кои имаат отворени работни позиции и пракса, како и компании кои работат и нудат услуги во делот на неформално образование.

Изграден врз основа на зголемување на транспарентноста на работното место, Аплицирај.мк ги нуди најновите Огласи за работни позиции и пракса, податоци за Компании, извештаи за плата и ниво на позиција, прегледи за бенефити, компаниски фотографии и повеќе. За возврат, активните баратели на работа се повеќе информирани и полесно донесуваат одлука за кои работни места и Компании да аплицираат и кон чии тимови сакаат да се приклучат.

Работејќи на подобрување и олеснување на процесот на аплицирање за активните баратели на работа, Аплицирај.мк како платформа нуди информации и за оние кои сакаат да се надоградат и доусовршат на одредено поле и да стекнат нови знаења, како и за студентите кои се подготвуваат за својот кариерен пат.

Аплицирај.мк ги обединува сите активни Огласи за работа, Објави за пракса, почетна позиција за работа, стипендии, натпревари и конкурси за Студенти, академии, школи, курсеви, обуки, конференции и други настани од едукативен карактер од неформално образование на едно место, со само еден клик кон Аплицирај.мк. Со тоа се овозможува лесна достапност и увид на сите потребни и корисни информации за градење на својот професионален профил на една платформа.

„Внимаваме на секој детал, затоа што за нас е значајно секое индивидуално доживување и посакуваме секој наш посетител да има уникатно искуство дека навистина се наоѓа на Најдобриот веб-сајт за пребарување Огласи за работа и корисни информации за својот кариерен пат. Заедно да ја создадеме најдобрата платформа која ќе Ве поврзува сите Вас, создавајќи го најдоброто искуство, со само еден клик кон Аплицирај.мк.“ – велат од Аплицирај.мк.

Компании

Оглас за вработување во Еазу Фајнанс ДООЕЛ Скопје

Објавено

на

Финасиско друштво Еазу Фајнанс ДООЕЛ Скопје е небанкарска финансиска институција која нуди различни производи од микокредитирање, хипотекарно кредитирање и факторинг. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во Кроација Осигурување АД – Друштво за неживотно осигурување

Објавено

на

Кроација Осигурување АД – Друштво за неживотно осигурување, со седиште на Ул.Костурски Херои, бр.38, 1000 Скопје, на ден 02.06.2020 година објавува оглас за пополнување на следната работна позиција:

РЕФЕРЕНТ ЗА ПРЕМИСКО КНИГОВОДСТВО

(more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во КликниЈади

Објавено

на

КликниЈади е компанија која врши достава на храна од многу ресторани во Скопје до вашиот Дом или Канцеларија. (more…)

Продолжи со читање

Популарно