Connect with us

Електронско банкарство

Апликацијата mBankaCo на Комерцијална банка достапна на платформата Huawei AppGallery

Објавено

на

Апликацијата mBankaCo на Комерцијална банка АД Скопје, која е наменета за правни лица, стана достапна и за корисниците на новите модели мобилни телефони Huawei. Корисниците на mBankaCo, кои немаат Google Play Services, апликацијата за мобилно банкарство може да ја користат на платформата Huawei AppGallery.

mBankaCo е бесплатна апликација за мобилни телефони и таблети која ви овозможува сигурен, брз и едноставен 24 часовен пристап до најкористените услуги на електронското банкарство за правни лица. Со mBankaCo може да вршите увид во вашата трансакциска сметка, платен промет во земјата, продажба и откуп на девизи, потпишување девизен налог за плаќање.

mBankaCo на платформата Huawei AppGallery може да ја инсталирате преку следниот ЛИНК.

Електронско банкарство

Вештачката интелигенција во фокусот на претстојното издание на Конференцијата за е-трговија

Објавено

на

Со помалку од месец дена до претстојната Конференција за е-трговија, која ќе се одржи на 14 ноември во големата сала на Националната опера и балет во Скопје, настанот ветува ден исполнет со клучни говори, панел дискусии и неформални разговори за интеграцијата на вештачката интелигенција, податоците и маркетингот во областа на е-трговијата. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Нова иновативна услуга од Халкбанк – Платформата за отворено банкарство!

Објавено

на

Со цел унапредување на услугите на модерното банкарство како и следење на последните трендови на дигитални решенија за пристап до банкарските услуги, Халкбанк АД Скопје гордо ја претстатува последната иновација во овој домен – платформата за отворено банкарство. (more…)

Продолжи со читање

Електронско банкарство

S-BANKA – отсега со нов, модерен дизајн, достапна и за правни лица, со многубројни функционалности

Објавено

на

Шпаркасе Банка АД Скопје, следејќи ги актуелните трендови на пазарот и работејќи во интерес на своите клиенти, со цел да им овозможи непречена мобилност и достапност на широк опсег банкарски услуги, воведе многубројни новитети во својата мобилна апликација S-Banka. (more…)

Продолжи со читање

Популарно