Connect with us

Платежни картички

АКТИВИРАЈ VISA НА ХАЛКБАНК И ДОБИЈ БОНУС!

Објавено

на

Од 01.03.2022 сите клиенти кои ќе аплицираат за една од наведените кредитни картички на Халкбанк за физички лица: Visa Gold; Visa Classic и Visa Credit PayWave имаат можност да добијат 1000 бонус поени на самата картичка.

Бонус поени ќе добијат првите 500 клиенти кои ќе ја активираат картичката со направена минимум 1 трансакција на ПОС/АТМ.

Бонус поените можат да се искористат при идни плаќања на ПОС терминалите на Халкбанк.

1 Бонус Поен = 1 Денар.

Повеќе инфо: https://halkbank.mk/bonus-poeni.nspx

Платежни картички

Наградна игра на ТТК Банка со Mastercard платежни картички

Објавено

на

ТТК Банка започна со организирање наградна игра за сите физички лица, клиенти на Банката кои се корисници на Mastercard платежни картички, дебитни и кредитни, издадени од Банката. Конкретно, платежни картички кои учествуваат во наградната игра се Mastercard Debit – дебитна картичка и Mastercard Credit – кредитна картичка. (more…)

Продолжи со читање

Платежни картички

КаСис: Започна академската година со субвенциониран студентски оброк

Објавено

на

Мнозинството од студентите кои се квалификуваа за користење на субвенциониран студентски оброк, во рамки на проектот на Министерството за образование и наука, веќе ги подигнаа своите картички кои ги издава Шпаркасе Банка. Изработката на овие картички ја реализираше единствениот македонски процесор од областа на картичното работење, електронска трговија и сертифицирано биро за персонализација на картички КаСис АД.  (more…)

Продолжи со читање

Платежни картички

„Помала камата, повеќе можности“: НЛБ Visa кредитните картички со промотивна 5,9% фиксна камата

Објавено

на

НЛБ Банка започнува промотивна кампања која се однесува на сите корисници на НЛБ Visa кредитни картички, односно Visa Classic и Visa Gold за физички лица.
(more…)

Продолжи со читање

Популарно