Connect with us

Банки

АБИТ ви нуди можност да се специјализирате во делот на управување со филијали (Branch Management)

Објавено

на

Едногодишна сертификациона програма за банкарска специјализација. Уписен рок: од 01-ви до 30-ти септември, 2017 година.

CERTIFIED BRANCH MANAGER® (Level 1, 2 и 3)
СЕРТИФИЦИРАН МЕНАЏЕР НА ФИЛИЈАЛА® (Левел 1,2 и 3)

Во услови на динамична околина во банкарството на мало, улогата на директорот на филијала е одлучувачка во делот на обезбедување на успехот на банката – нејзината репутација и профитабилен раст.

Програмата за Сертифициран Менаџер на филијала нуди интегриран пристап на спојување на теорија, практични вештини и меѓународна пракса во делот на поврзаните сегменти и практики од работењето на филијалата, во насока на унапредување на компетенциите на учесниците.

Целите на програмата за Сертифициран Менаџер на Филијала се учесниците да ги добијат клучните компетенции (знаење, вештини и однесување) што ќе им овозможат успешно да ја извршуваат улогата на Менаџер на филијала. Овие компетенци ќе бидат обезбедени преку наставна програма од 48 модули преку теоретски предавања, работилници и практички вежби.

Сертификатот за успешно положените модули на програмата подразбира дека кандидатот е обучен во компетенциите кои се бараат за еден успешен модерен менаџер на филијала, и дека тие компетенции во комбинација со практика се добар предуслов за иден успех.

Уписите траат до 30 септември 2017 година, пријавете се! Линк до објавата на нашата интернет страница. 

Повеќе информации на:
www.abit.edu.mk
academic@abit.edu.mk
info@abit.edu.mk
Контакт телефони: 071 215 118 02 3 125 500;

Можности за кредитирање до 72 рати, за слушатели кои сами плаќаат за обуката!

Потрошувачките кредити се најкористен начин за купување на рати кога клиентите немаат кредитна картичка. Со овој начин може да се плати било која обука во АБИТ. Основен услов за потрошувачки кредит од било која банка е да сте вработен и да земате редовен личен доход. Може да аплицирате за кредит преку банките-членки на АБИТ.

Огласот е активен до: 14.09.2017 година.

 

Банки

Оглас за вработување во Централна кооперативна банка АД Скопје

Објавено

на

Централна кооперативна банка АД Скопје, дел од групацијата ЦКБ Груп ЕАД има потреба од вработување на едно лице на работно место Соработник за клиентска услуга во Експозитура Битола. (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во УНИБанка АД Скопје

Објавено

на

УНИБанка АД Скопје објавува Оглас за вработување на следнава работна позиција: (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Централна кооперативна банка АД Скопје

Објавено

на

Централна кооперативна банка АД Скопје, дел од групацијата ЦКБ Груп ЕАД има потреба од вработување на едно лице на работно место Соработник за клиентска услуга во Експозитура Тетово. (more…)

Продолжи со читање


Популарно