wrapper

Новости

Од што треба светот да се плаши во 2018 година?

Иако светската економија во 2017 година постигна одреден напредок, неколку темни облаци сепак останаа како закана за годината која следува пред нас, според последните истражувања на кинеските аналитичари.

Со биткоини до егзотичен супер автомобил!

Екстремно скапите и ретките егзотични супербрзи автомобили Buggati Chiron и Pagani Huayra се продадени за шест милиони долари!

Можност за успешно искачување кон врвот во вашата професионална кариера!

Пред еден месец Државниот Економски факултет – Љубљана при Универзитетот на Словенија, преку својот Регионален центар во Скопје, го отвори уписот на постдипломски студии на Меѓународната бизнис академија (IBA – International Business Academy, Master programme). Аплицирањето е отворено до 15 февруари 2018 година.

Банкомат на Охридска банка во Кисела Вода ќе биде надвор од употреба до крајот на месецот

Банкоматот на Охридска банка во рамки на СП Маркет – Расадник, во Кисела вода, ќе биде надвор од употреба заклучно со 31.01.2018 година, стои во соопштението.

За Нас

Банкарство.мк го сочинува млада новинарска екипа која известува за најновите случувања во светот на Банките, за предизвиците во Банкарскиот сектор и очекувањата на водечките Банкари. На нашиот портал можете да прочитате и совети за управувањето со личните финансии.

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Designed by Mitrov