wrapper

Шпаркасе Банка Македонија ги објави добитниците на награди од четвртото извлекување на наградната игра "Happy Monday" - Купувајте со картичките Mastercard од Шпаркасе Банка и освоите парични награди.

Во извлекувањето учествуваа трансакциите направени во периодот од 27.11 (понеделник) до 03.12.2017 година (недела).

Во извлекувањето 7 среќни добитници освоија парична награда во висина од 5.000 МКД, додека еден добитник освои парична награда од 50.000 МКД.

Наградната игра продолжува до 31.12.2017 година, а извлекувањата на награди се секој понеделник.

За Нас

Банкарство.мк го сочинува млада новинарска екипа која известува за најновите случувања во светот на Банките, за предизвиците во Банкарскиот сектор и очекувањата на водечките Банкари. На нашиот портал можете да прочитате и совети за управувањето со личните финансии.