Connect with us

Платежни картички

Опуштено купување со кредитните картички на Стопанска банка Скопје – 0% минимален износ во февруари

Наградувајќи ја довербата на клиентите, Стопанска банка АД Скопје во Февруари 2018 овозможува цел месец опуштени купувања со намалени месечни трошоци...

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange