Connect with us

Депозити

Твојот депозит ќе добие премиум третман во Халкбанк

Искористете ги атрактивните каматни стапки со новиот промотивен производ на Халкбанк АД Скопје . Минимален износ на вложување : 3.000 МКД /50 ЕУР...

[ccpw id="39761"]

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange