Connect with us

Осигурување

Британска осигурителна компанија исплатила 1 милион на белгиски фудбалер

Еден месец пред Светското првенство, белгиски дистрибутер на електронска опрема Krefer ја објави следната акција: ако белгискиот резултат на фудбалскиот...

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange