Connect with us

Лични финансии

Што претставува каматно-каматниот ефект или попознат како сложена камата?

Еден од најпознатите научници во историјата, Алберт Ајнштајн ја опишал сложената камата како “Осмо Светско чудо”. Тој додал дека оној...

[ccpw id="39761"]

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange