Connect with us

Компании

Airbnb со поголема заштита на правата на потрошувачите

Airbnb ги прифати барањата на ЕУ (откако Европската комисија и органите за потрошувачи на ЕУ во јули поднесоа жалба против компанијата),...

[ccpw id="39761"]

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange