Connect with us

Државна администрација

Оглас за вработување во Јавното претпријатие за државни патишта

Јавното претпријатие за државни патишта, со седиште на ул. „Даме Груев” број 14, во Скопје, објавува ЈАВЕН ОГЛАС за вработување...

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange