Connect with us

Анализи

Светското првенство во фудбалот влијаеше на раст на кредитирањето во Хрватска

Еуфоричното расположение на граѓаните на Хрватска и подготвеноста на многумина да трошат, секако, одат на рака и на банките, бидејќи...

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange