Connect with us

Домашни банки

Шпаркасе Банка Македонија ги затвора експозитурите во Дебар и Аеродром

Објавено

на

Експозитурите на Шпаркасе Банка Македонија во Дебар и Аеродром ќе бидат достапни за клиентите до 15.02.2018 година (четврток).

Ве известуваме дека услугите на експозитурата на Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје во населба Аеродром со седиште на бул. Јане Сандански бр.12 како и експозитурата Дебар со седиште ул. 8-ми Септември бр. 1 ќе можете да ги користите заклучно со 15.02.2018 година (четврток).” – објавија од Банката на веб страната.

Во иднина Ве упатуваме секојдневните банкарски трансакции и услуги да ги извршувате преку алтернативните канали, како што се банкомат, мобилно и електронско банкарство.Ви благодариме за досегашната соработка и се надеваме дека и во иднина ќе останете наши клиенти.” – се вели понтаму во соопштенитето.

 

 

Домашни банки

Охридска банка АД Скопје издаде 77.764 нови акции

Објавено

на

Охридска Банка АД Скопје известува дека Приватната понуда на хартиите од вредност одобрена со Решение УП 1 број 10-132 од 10.01.2018 година на Комисијата за хартии од вредност, е запишана и платена на ден 06.02.2018 година . (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Комерцијална банка АД Скопје го продаде Брилијант

Објавено

на

Комерцијална банка АД Скопје на ден 15.02.2018 година, склучи договори за купопродажба на недвижен имот, подвижни предмети и права на индустриска сопственост со Витаминка АД Прилеп  за деловниот комплекс на фабриката за производство на масло за јадење БРИЛИЈАНТ ДООЕЛ Штип. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Ограбена експозитура на Стопанска банка во Аеродром

Објавено

на

Непознат сторител со закана со пиштол изутринава во скопски Аеродром ограбил експозитура на Стопанска банка и одзел околу 320.000 денари. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange