Connect with us

Депозити

ТТК Банка со нова понуда на депозитни производи за физички лица со фиксни каматни стапки

Објавено

на

TTK Банка изврши промена во понудата на депозитни производи за физички лица, односно воведе депозитни производи со фиксни каматни стапки, а при тоа целосно ја исклучи примената на прилагодливите каматни стапки.

 Со важност од 1.8.2017 година сите депозитни производи од категориите: стандардно, скалесто и детско штедење во денари и девизи, Банката ги нуди со рок на орочување до 36 месеци и со атрактивни фиксни каматни стапки за целиот период на орочување. За понудена единствена каматна стапка за секоја рочност корисниците можат да изберат месечна исплата на камата или припис со исплата на камата на крајот на периодот на орочување. Производите вклучуваат услов за автоматско реорочување и утврдување на нова висина на фиксната каматната стапка во новиот период на орочување.

 

Новите депозитни производи за физички лица со фиксни каматни стапки ја потврдуваат транспарентноста на понудата на ТТК Банка и овозможуваат поголема извесност за корисниците.

 

Услoвите и каматните стапки на депозитните производи се објавени на интернет-страницата на ТТК Банка,  како и на огласните табли во експозитурите и филијалите на Банката.

 

Повеќе

Депозити

ПроКредит Банка со промотивна понуда за флексибилно штедење

Објавено

на

Новата промотивна понуда на ПроКредит Банка за штедење на FlexSave штедна сметка им овозможува на граѓаните 100% флексибилен начин на штедење со камата по видување. Оваа штедна сметка е одличен начин на креирање навика за редовно штедење и постепено кумулирање на заштеда за сите оние кои не сакаат да се обврзуваат на долги рокови и орочување.  (more…)

Продолжи со читање

Депозити

Капитал Банка со 15-Ка депозит ги наградува добрите навики!

Објавено

на

Капитал Банка АД Скопје, ја објави својата нова кампања за штедење во денари на 15 месеци под слоганот Ги наградуваме добрите навики! (more…)

Продолжи со читање

Депозити

ЕВРО ФИКС – промотивна понуда на девизни депозити во ТТК Банка

Објавено

на

Искористете ја најновата промотивна понуда на ТТК Банка АД Скопје за девизни депозити за физички лица со атрактивна ФИКСНА каматна стапка за штедење во евра на 15 месеци и 25 месеци. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange