Connect with us

Пакети

Со повеќе Western Union трансакции до поголеми изненадувања со Халкбанк АД Скопје

Објавено

на

Отсега користењето на Western Union услугата во Халкбанк АД Скопје Ви носи дополнителна предност!

Покрај брза услуга и брз трансфер на пари, добивате и подарок изненадување!

Колку повеќе Western Union трансакции, толку поголеми изненадувања!

 

Почнувајќи од месец Maj, Халкбанк АД Скопје ќе ги изненадува своите клиенти кои ќе направат Western Union трансакции во минимум вкупен износ над 3.000 евра на месечно ниво. Потребно е само да испраќате и/или примате готовина преку Western Union во Филијалите на Халкбанк А.Д Скопје во текот на целиот месец и веќе наредниот да очекувате да бидете контактирани од наша страна.

 

Не заборавајте, поголемите трансакции Ви носат поголеми изненадувања!

Халкбанк го цени Вашето време и Вашиот избор за трансфер на пари преку филијалите на Халкбанк и за истото Ве изненадува!

Услугата за подигање средства Ви е достапна и во попладневните часови преку Филијата во Рамстор Мол секој  ден од 10:00 до 22:00 часот!

Бидете чекор поблиску до Вашите најсакани!

Посетете ја најблиската филијала на Халкбанк и бидете дел од успешната приказна на Western Union.

Пакети

Мудро штеди за подарок што вреди со Стопанска Банка АД Битола

Објавено

на

Детското штедење е долгорочен депозитен продукт за физички лица и е наменет за деца до 18 годишна возраст. Поради тоа, како законски застапник мора да се јави најмалку еден од родителите, што се докажува со Извод од матична книга на родени. (more…)

Продолжи со читање

Пакети

Оби Роби за подобро детско штедење од Охридска Банка!

Објавено

на

Преку малиот робот Оби Роби, Охридска банка сака да се доближи до најмладите, односно преку едукативни материјали, сликовници, боенки и детски совети. Оби Роби сака да им ја претстави важноста на штедењето на децата, како и да ги воведе во иднината на детското штедење. (more…)

Продолжи со читање

Пакети

За чиста 10ка: Нов поволен пакет на Халкбанк наменет исклучиво за студентите

Објавено

на

Студентскиот живот е несомнено возбудлив и исполнет со бројни незаборавни доживувања, но неминовно е и дека носи свои предизвици за студентите. Непроспиени ноќи за испити, трошоци за студии, трошоци за патувања, кирии или пак различни активности и дружење… (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange