Connect with us

Сметки

Силк Роуд Банка ќе врши исплата на пензиите на секој први во месецот

Објавено

на

Силк Роуд Банка започнувајќи од 01.03.2018 година воведува промотивни активности за пензионерите кои ја примаат пензијата во Банката.

Ве известуваме дека почнувајќи од 01.03.2018 година Силк Роуд Банка АД Скопје ќе врши исплата на пензиите на секој први во месецот. Доколку, први е неработен ден (викенд или празник) исплатата на пензиите ќе се врши првиот нареден работен ден.

Исто така, ве известуваме дека сите пензионери (сегашни и идни) приматели на пензија во Банката имаат можност за American Express кредитни картички со привилегирана каматна стапка од само 8.5%.” – се вели во соопштението.

За дополнителни информации посетете ги експозитурите на Силк Роуд Банка АД Скопје.

Локациите на експозитурите на Банката може да ги видите на следниов линк.

Сметки

Стопанска банка а.д Битола пушти во употреба два нови банкомати

Објавено

на

Стопанска банка а.д Битола со цел проширување на својата мрежа на банкомати и обезбедување на поголема достапност на своите услуги пушти во употреба два нови банкомати. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

М-р Драган Радески [КИБС]: Инстант-плаќањата се во центарот на новите платежни трендови!

Објавено

на

Содржината е преземена од специјализираното списание на Академија за банкарство и информатичка технологија „е-Банкар“. (more…)

Продолжи со читање

Домашни банки

Пензионерско уживање со “Пензија на 1-ви” од Стопанска Банка АД – Скопје

Објавено

на

Стопанска банка АД – Скопје ги информира своите клиенти, пред се пензионерите, дека со почеток од 1-ви февруари 2019, ќе започне да врши исплата на пензиите на првиот работен ден во месецот за оние пензионери кои својата пензија ја примаат од Фондот за пензиско и инвалидско осигурување на Македонија (ПИОМ), на нивна денарска сметка во Стопанска банка АД – Скопје. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange