Connect with us

Кредити

Силк Роуд Банка АД Скопје го продолжи промотивниот период за станбени кредити до 30.06.2018 година

Објавено

на

Силк Роуд Банка АД Скопје го продолжи промотивниот период за станбени кредити до 30.06.2018 година.

Станбени кредити на Силк Роуд Банка со најниска фиксна каматна стапка од 2,9%!

Аплицирајте во промотивниот период до 30.06.2018 година, без провизија за администрирање на кредит, без надомест за разгледување и обработка на барањето и без трошоци за проценка на обезбедување. Банката нуди станбени кредити со најниска фиксна каматна стапка од ЕУР 2,9% за првите 3 години и променлива каматна стапка од ЕУР 5,85% за останатиот период, со износ до максимум ЕУР 50.000/МКД 3.000.000.

Со секој станбен кредит добивате бесплатно Point American Express и VISA Electron Point дебитна картичка, како и бесплатен пасивен пристап до електронско / мобилно банкарство.

Погледнете ги условите за станбени кредити на Силк Роуд Банка АД Скопје на следниот линк.

Кредити

С-ПЛАН – ненаменски потрошувачки кредит со мешовито животно осигурување од Винер Лајф

Објавено

на

Шпаркасе Банка Македонија со својата најнова промотивна кампања го претстави новиот ненаменски потрошувачки кредит С-ПЛАН, кој за разлика од другите слични понуди на пазарот за првпат вклучува и штедна компонента, овозможена од полисата за животно осигурување во соработка со Винер Лајф.  (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Лифт бизнис кредит – Нов производ на Охридска банка Сосиете Женерал наменет за мали и средни претпријатија

Објавено

на

Охридска банка Сосиете Женерал, во своето корпоративно кредитно портфолио воведува нов бизнис кредит – Лифт кредит, наменет за мали и средни претпријатија кои имаат потреба од финансирање на тековните деловни активности. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Халкбанк АД Скопје ги намали каматните стапки за релакс потрошувачкиот кредит

Објавено

на

Халкбанк АД Скопје продолжува со унапредување на услугите со цел задоволување на потребите на клиентите. (more…)

Продолжи со читање
P2_P_MK_300x250
[ccpw id="39761"]

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange