Connect with us

Кредити

Силк Роуд Банка АД Скопје го продолжи промотивниот период за потрошувачки кредити до 30.06.2018 година

Објавено

на

Силк Роуд Банка АД Скопје го продолжи промотивниот период за потрошувачките кредити до 30.06.2018 година.

„Еден за Сѐ” – потрошувачки кредити за рефинансирање

Подмирете ги сите ваши кредитни обврски во други домашни банки и плаќајте само една рата, со најниската каматна стапка на пазарот од 4,90% фиксна каматна стапка за првите 2 години. Искористете го промотивниот период до 30.06.2018 без надомест за разгледување и обработка на барањето и без провизија за администрирање на кредитот!

Погледнете ги условите за Еден за Сѐ – потрошувачките кредити на следниот линк.

Потрошувачки необезбедени кредити на Силк Роуд Банка до МКД 900.000,00 со фиксна каматна стапка од 5,5%!

Аплицирајте во промотивниот период до 30.06.2018 година, без провизија за администрирање на кредит и без надомест за разгледување и обработка на барањето, со ниска фиксна каматна стапка од 5,5% за првата година. Банката нуди потрошувачки необезбедени кредити со максимален износ до МКД 900.000.

Погледнете ги условите за потрошувачките кредити на следниот линк .

Потрошувачки хипотекарни кредити на Силк Роуд Банка со ниска фиксна каматна стапка од 5%!

Аплицирајте во промотивниот период до 30.06.2018 година, без провизија за администрирање на кредит и без надомест за разгледување и обработка на барањето. Банката нуди потрошувачки хипотекарни кредити со ниска фиксна каматна стапка од 5% за првите две години, со износ до максимум ЕУР 50.000/МКД 3.000.000.

Погледнете ги условите за потрошувачките кредити на следниот линк.

Кредити

Најбрзо и најкомфорно купување во „Нептун“ на рати преку IuteCredit само со лична карта

Објавено

на

Следејќи ја својата мисија да овозможи најдобро шопинг-искуство на своите клиенти, „Нептун“ во својата палета на услуги го вклучува и новиот растечки тренд на брзо кредитирање преку IuteCredit Македонија, соопштија од компанијата. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Со еден Клик до Кредит – Брзо, Сигурно и Квалитетно

Објавено

на

Развојот на онлајн кредитирањето во Македонија се движи со голема експанзија во последните неколку години. Сето тоа е резултат на различниот и многу полесен начин на добивање на потребните финансиски средства. Од моментот на вашата апликација до одобрувањето и исплатата на кредитот, поминуваат најмногу неколку часови. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Фотоволтаичните системи на ЕВН отсега подостапни преку ЕКО кредитот на Шпаркасе Банка Македонија

Објавено

на

Фотоволтаичните системи на ЕВН Македонија, дизајнирани според потребите на корисниците, стануваат подостапни за сите заинтересирани. ЕВН Македонија и Шпаркасе Банка Македонија постигнаа договор за соработка, преку кој ЕКО кредитот на Шпаркасе Банка Македонија ќе може да се користи и за финансирање на фотоволтаичните системи што ги нуди ЕВН Македонија. (more…)

Продолжи со читање
P2_P_MK_300x250

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange