Connect with us

Депозити

ПроКредит Банка со промотивна понуда за флексибилно штедење

Објавено

на

Новата промотивна понуда на ПроКредит Банка за штедење на FlexSave штедна сметка им овозможува на граѓаните 100% флексибилен начин на штедење со камата по видување. Оваа штедна сметка е одличен начин на креирање навика за редовно штедење и постепено кумулирање на заштеда за сите оние кои не сакаат да се обврзуваат на долги рокови и орочување. 

За отворање на ProCredit FlexSave не е потребен минимален влог, а корисниците може да дополнуваат или повлекуваат средства неограничен број пати во текот на месецот без дополнителни трошоци. Дополнително, сите корисници имаат пристап до своите заштеди 24/7 преку е-банкарство. Тие може да повлекуваат или дополнуваат средства и за време на празници, неработни денови или викенди без потреба да дојдат во банка и да чекаат ред.

Оваа штедна сметка може да биде отворена во денари или евра со годишна каматна стапка од 1%. Каматата се пресметува на дневно ниво, а се исплатува еднаш месечно.

Овој тип на штедење е карактеристичен за западно-европските земји, каде корисниците ја ценат можноста за флексибилност и достапност до своите заштеди во секое време истовремено користејќи каматна стапка по видување. ПроКредит Банка како единствена Германска Банка на пазарот, го следи овој тренд и на своите клиенти им нуди модерно банкарство, флексибилност и сугрност за нивните заштеди.

Повеќе информации на линк.

Повеќе

Депозити

Капитал Банка со 15-Ка депозит ги наградува добрите навики!

Објавено

на

Капитал Банка АД Скопје, ја објави својата нова кампања за штедење во денари на 15 месеци под слоганот Ги наградуваме добрите навики! (more…)

Продолжи со читање

Депозити

ЕВРО ФИКС – промотивна понуда на девизни депозити во ТТК Банка

Објавено

на

Искористете ја најновата промотивна понуда на ТТК Банка АД Скопје за девизни депозити за физички лица со атрактивна ФИКСНА каматна стапка за штедење во евра на 15 месеци и 25 месеци. (more…)

Продолжи со читање

Депозити

Соберете пред сите со Стопанска банка а.д. Битола

Објавено

на

Соберете пред сите е еден од производите на Стопанска банка а.д. Битола кој ви нуди најсоодветно решение при вложувањето на вашите средства.

Овој производ овозможува сите предности од орочувањето на вашите пари да ги почувствувате во моментот на орочување. Со оваа единствена понуда на Стопанска банка а.д. Битола каматата за орочените средства целосно ја добивате однапред, на денот на вложување на вашите пари.

Овој депозитен производ со антиципативна пресметка на каматата овозможува орочување на вашите пари во МКД/ЕУР и е поволен за сите оние кои се одлучиле да ги заштедат своите пари, воедно искористувајќи ја оваа бенефиција која ја нуди Стопанска банка а.д. Битола.

Периодот на орочување на депозитот со антиципативна пресметка на каматна стапка е 15 месеци, а минималниот задолжителен влог изнесува 6.000 денари или 100 евра.

Каматната стапка изнесува МКД 2%/ЕУР 1,5%. Истата е фиксна за целиот период на времетраење, а на годишно ниво изнесува МКД 1,6%/ ЕУР 1,2%.

Соберете пред сите е еден од најатрактивните и најбараните производи на Стопанска банка а.д. Битола кој на клиентите им овозможува да бидат чекор пред другите во процесот на штедење и вложување на своите пари.

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange