Connect with us

Пакети

Охридска банка Сосиете Женерал дел од Саемот за банки и финансиски институции во Скопје Сити Мол

Објавено

на

Охридска банка Сосиете Женерал, на посетителите на Саемот за банки и финансиски институции, ќе презентира примамливи понуди за кеш кредит со фиксна каматна стапка за целото времетраење на кредитот и станбен кредит со фиксна каматна стапка до 2030 г. со вклучено кредитно животно осигурување. 

 

Имено, постетителите кои ќе го посетат Саемот за банки и финансиски иституции, кој годинава се одржува во периодот од 12-14.05.2017 во Скопје Сити Мол, ќе имаат можност да се запознаат со промотивните услови за станбен кредит од концептот ПЛАН ЗА СТАН, со каматна стапка од 3,70% за првите три години и 5,95% каматна стапка од четвртата до 2030 година, без административни трошоци, трошоци за апликација и трошоци за проценка, како и со промотивните услови за најновиот Нај Нај кеш кредит, со каматна стапка од 5,75% за првата година, како и без административен трошок и трошок за апликација, за сите апликации до 31.07.2017. 

 

Повеќе информации за сите производи се достапни на штандот на Охридска банка Сосиете Женерал.

 

 

Пакети

Мудро штеди за подарок што вреди со Стопанска Банка АД Битола

Објавено

на

Детското штедење е долгорочен депозитен продукт за физички лица и е наменет за деца до 18 годишна возраст. Поради тоа, како законски застапник мора да се јави најмалку еден од родителите, што се докажува со Извод од матична книга на родени. (more…)

Продолжи со читање

Пакети

Оби Роби за подобро детско штедење од Охридска Банка!

Објавено

на

Преку малиот робот Оби Роби, Охридска банка сака да се доближи до најмладите, односно преку едукативни материјали, сликовници, боенки и детски совети. Оби Роби сака да им ја претстави важноста на штедењето на децата, како и да ги воведе во иднината на детското штедење. (more…)

Продолжи со читање

Пакети

За чиста 10ка: Нов поволен пакет на Халкбанк наменет исклучиво за студентите

Објавено

на

Студентскиот живот е несомнено возбудлив и исполнет со бројни незаборавни доживувања, но неминовно е и дека носи свои предизвици за студентите. Непроспиени ноќи за испити, трошоци за студии, трошоци за патувања, кирии или пак различни активности и дружење… (more…)

Продолжи со читање
P2_P_MK_300x250

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange