Connect with us

Банки

Оглас за вработување во ПроКредит Банка

Објавено

на

ПроКредит Банка за своите потреби објавува

ОГЛАС 

за вработување на позиции поврзани со директна работа со клиенти за кандидати без работно искуство

Потребни квалификации:
• Универзитетска диплома (независно од областа на студии)
• Одлично познавање на Англиски јазик

Лични карактеристики:
• Отвореност во комуникација и желба за работа во тим
• Флексибилност за работа во динамична средина и на локации надвор од Македонија

За повеќе информации следете ги инструкциите за аплицирање на веб страната на Банката во делот “Нашите вработени”. Повеќе информации за процесот на вработување и чекорите на селекција ќе добиете за време на телефонското интервју.

За огласот можете да аплицирате на следниов линк.

Креан рок за аплицирање e до 20.03.2018 година.

Сите останати начини на аплицирање ќе се сметаат за невалидни.
Бидете информирани дека само кандидатите кои ќе влезат во потесниот избор ќе бидат контактирани и поканети во следните фази на селекција. Процесот на избор на кандидат, ќе се изврши во рок од 90 дена по истекот на рокот за пријавување.

За повеќе информации за ПроКредит Банка прочитајте на:
www.procreditbank.com.mk
www.procredit-holding.com

Повеќе

Банки

Шпаркасе банка објавува оглас за надополнување на база на потенцијални кандидати

Објавено

на

Шпаркасе банка Македонија АД Скопје има потреба од редовно годишно надополнување на базата на потенцијални кандидати за следните работни позиции: (more…)

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Стопанска банка а.д. Битола

Објавено

на

Службата за човечки ресурси за потребите на Секторот за Организација и ИТ, Служба за ИТ и Help desk , објавува оглас за ангажирање еден (1) извршител на работното место Администратор на бази на податоци.

Заинтересираните кандидати треба да ги исполнуваат следните услови:

 • Завршено високо образование од областа на компјутерски науки и технологии,
 • Најмалку 3 (три) години активно работно искуство во SQL Server 2008+,
 • Задолжително познавање на официјалниот јазик на РМ,
 • Одлично познавање на англиски јазик,

 

Дополнителни услови кои кандидатите треба да ги исполнуваат:

Искуство со

 • SQL Server reporting services (SSRS)
 • SQL Server Integration Services (SSIS)
 • Database design,
 • Performance tuning,
 • Database Security,
 • Backup and Recovery procedures,
 • Database Log shipping,
 • Database Mirroring.

Дизајн и имплементација на

 • Tables,
 • Views,
 • Stored procedures

Лични карактеристики и вештини потребни за работното место

 •   Работливост,
 •   Личен интегритет
 •   Доверливост,
 •   Способност да работи поединечно и како дел од тим
 •   Способност за работа под притисок и во кратки рокови,
 • Toчност,
 • Комуникативност,
 • Креативност,
 • Добри организациски вештини,
 • Добри интерперсоналнии комуникациски вештини за воспоставување односи со персоналот,
 • Способност да анализира, интерпретира и презентира законска рамка,
 • Вештини за преговарање и разрешување на проблеми,
 • Иницијативност и способност да дава нови идеи,
 • Организациски и вештини за планирање и управување со сопственото време за да се почитуваат поставените рокови и цели,
 • Возачка дозвола Б категорија.

 

Потребата за ангажирање на еден извршител на ова работно место се однесува за работно место на локација Скопје или Битола.

Заинтересираните кандидати да испратат мотивациско писмо и кратка биографија (CV) на македонски јазик, во рок од 7 (седум) дена од денот на објавувањето на огласот на следнaта адреса: hr@stbbt.com.mk со назнака во Subject „За администратор на бази на податоци “.

Продолжи со читање

Банки

Оглас за вработување во Охридска банка Сосиете Женерал

Објавено

на

Придружете се кон успешниот тим на професионалци, посветен кон издигнување на Охридска банка Сосиете Женерал во референтна банка во односите со клиентите. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange