Connect with us

Компании

Оглас за вработување во Мелон Солушнс

Објавено

на

Мелон е водечка грчка мултинационална групација која нуди специјализирани решенија и услуги со цел да ги задоволи барањата на финансиските институции и другите организации чиј бизнис е насочен кон големи групи на клиенти. Мелон Групацијата е со седиште во Атина, Грција и моментално брои преку 5.000 вработени во 11 земји.

 

По исклучително успешниот почеток на соработката помеѓу Мелон Солушнс Дооел и Македонски Телеком АД Скопје, во полето на телемаркетинг продажба на производи и услуги од портфолиото на Македонски Телеком АД Скопје, компанијата има зголемена потреба од:

Оператори за телефонска продажба
[реф. бр. 2017-014]

Профил на работната позиција:
– Активна телефонска продажба на производи и услуги на Македонски Телеком АД Скопје;
– Обезбедување високо квалитет на услуга преку следење на специфични процедури за работа.

Профил на кандидатот:
– Завршено минимум средно образование;
– Основно познавање на MS Office;
– Одлични комуникациски вештини, eлоквентност и дикција;
– Искуство во продажба/телемаркетинг и грижа за корисници ќе се смета за предност;
– Познавање на англиски и/или албански јазик ќе се смета за предност.

Услови:
– Скратено работно време 20 часа неделно;
– Право на бонус согласно постигнати резултати.

Изборот ќе се изврши согласно условите и роковите предвидени во Законот за работни односи. Мелон Солушнс Дооел го задржува правото да не изберат ниту еден кандидат.

Заинтересираните кандидати треба да ја испратат својата биографија на следната e-mail адреса: jobs.mk@mellоngroup.com најдоцна 10 дена од објавувањето на огласот.

Мелон Солушнс Дооел
ул. Рузвелтова, бр.19,
1000 Скопје

Согласно Законот за заштита на лични податоци, по истекот на рокот за избор на кандидатот сите пристигнати биографии ќе бидат уништени.

Огласот е активен до: 01.12.2017 година

Компании

Алкалоид АД објавува оглас за надополнување на база на потенцијални кандидати

Објавено

на

Здравото човечко тело понекогаш буди повеќе од искрена восхит. За нас во АЛКАЛОИД, постојана инспирација и стремеж е да го заштитиме и да го зачуваме овој скапоцен подарок на природата. Осум децении со неуморна страст создаваме производи кои се синоним за врвен квалитет. Постојано инвестираме во нашиот сон за поздрав живот на секој поединец затоа што веруваме дека

ЗДРАВЈЕТО Е ПРЕД СÈ… (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во Македонски телеком АД Скопје

Објавено

на

Македонски Телеком АД Скопје објавува оглас за вработување на агент за контакт центар во Служба за контакт центар / Секторот за кориснички услуги / Област на Главниот комерцијален директор. (more…)

Продолжи со читање

Компании

Оглас за вработување во гимназија Нова

Објавено

на

Гимназијата Нова објавува оглас за вработување на Менаџер за човечки ресурси – HUMAN RESOURCES (HR) MANAGER. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange