Connect with us

Осигурување

Нови можности за корисниците на VIP GOLD CROATIA картичката за лојалност на Кроациа Осигурување – Живот

Објавено

на

Кроациа Осигурување – Живот за сите CROATIA VIP осигуреници овозможува користење на VIP GOLD CROATIA картичка за лојалност.

Статус на Croatia ВИП Осигуреници имаат оние корицници кои:

  • Скличиле полиса за осигурување на живот со годишна премија над 1.000 евра;
  • Склучиле полиса за осигурување на живот по истек на првичен договор.

Отсега со VIP GOLD CROATIA картичката за лојалност искористете попуст  и во:

 

Осигурување

Croatia Аcademy & Dekra овозможуваат обука на тема: „Вештини за успех“

Објавено

на

CROATIA Академија и DEKRA Arbeit Group овозможуваат обука на тема: „Вештини за успех“. (more…)

Продолжи со читање

Осигурување

Работењето на Триглав Осигурување Скопје успешно и во 2017 година

Објавено

на

Групацијата Триглав во 2017 година работеше профитабилно и согласно стратешките насоки. Надзорниот одбор на Заваровалница Триглав на седницата одржана на ден 29.03.2018 година го потврди ревидираниот годишен извештај на Групацијата Триглав и на матичното друштво за 2017 година. (more…)

Продолжи со читање

Осигурување

Триглав осигурување и Мотоцентар со нова услуга на пазарот – “Осигурување на гуми”

Објавено

на

Триглав Осигурување, во соработка со Мотоцентар, овластен увозник и дистрибутер на реномирани брендови на гуми, воведува нова услуга на пазарот, осигурување на гуми. Осигурувањето нуди 24 – часовна асистенција во Македонија и во Европа и обезбедува покритие за трошоци при издишана гума, кражба на гума, вандализам и механички оштетувања на гумите од предмети на патот. (more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange