Connect with us

Наградни игри

Наградна игра на НЛБ Банка: mKLIK, ем нов телефон!

Објавено

на

НЛБ Банка во периодот од 01.03.2018 до 31.03.2018 година организира наградна игра за сите корисници на НЛБ мКлик мобилното банкарство за физички лица.

Наградната игра се однесува на сите нови и постоечки корисници на НЛБ мКлик. Новите корисници на НЛБ мКлик во периодот од 01.03.2018 до 31.03.2018 година, автоматски се квалификуваат за учество во наградната игра. Постоечките корисници на НЛБ мКлик потребно е да го регистрираат своето учество во наградната игра преку микросајтот www.nagradnaigra.nlb.mk

Во рамките на наградната игра ќе бидат доделени 5 мобилни телефони Samsung Galaxy S8. Извлекувањето на наградите ќе се одвива секој понеделник, а добитниците ќе бидат објавувани на www.nagradnaigra.nlb.mk. Последното извлекување ќе биде спроведено на 02.04.2018 година.

Повеќе информации за наградната игра може да се добијат на веб страницата www.nlb.mk, во најблиската експозитура или на телефон 02/ 15 600.

Наградни игри

Наградна игра на НЛБ Банка: „Активирај NLB Pay и освој Samsung S9!“

Објавено

на

НЛБ Банка во периодот од 05.12.2018 до 15.01.2019 година организира наградна игра за сите корисници на NLB Pay мобилниот паричник.   (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Министерството за финансии за прв пат организира ФинХакатон!

Објавено

на

Министерството за финансии на Република Македонија во соработка со Фондот за иновации за првпат организира ФинХакатон. Oвој 48-часовен предизвик има за цел да собере и поттикне млади, креативни и иновативни луѓе да изработат демо иновативни софтверски и мултимедијални решенија. Креираните алатки ќе треба да ги доближуваат јавните финансии до граѓаните. (more…)

Продолжи со читање

Наградни игри

Извлечени добитниците од годишната анкета на Стопанска Банка АД Скопје – 2018

Објавено

на

Стопанска банка АД Скопје ги извлече добитниците кои учествуваа и комплетно ја одговорија годишната анкета на Банката за 2018 година. (more…)

Продолжи со читање
P2_P_MK_300x250

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange