Connect with us

Кредити

НЛБ Банка со промотивна кампања за НЛБ Потрошувачките кредити за физички лица

Објавено

на

НЛБ Банка ја информира јавноста дека во периодот од 01.02.2018 до 28.02.2018 година, спроведува промотивна кампања за НЛБ Потрошувачки кредити.

Со аплицирање за НЛБ Потрошувачките кредити најдоцна до 28 – ми февруари имате можност да ги искористете следниве промотивни поволности:

∙ Без трошоци за одобрување за сите НЛБ Ризико потрошувачки кредити и НЛБ Сребрениот потрошувачки кредит

∙ 50% пониски трошоци за одобрување за останатите НЛБ Потрошувачки кредити

Повеќе информации можете да добиете во најблиската експозитура на Банката, на телефон 02/15 – 600 или на следниот линк.

Кредити

Силк Роуд Банка АД Скопје го продолжи промотивниот период за станбени кредити до 30.06.2018 година

Објавено

на

Силк Роуд Банка АД Скопје го продолжи промотивниот период за станбени кредити до 30.06.2018 година. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Силк Роуд Банка АД Скопје го продолжи промотивниот период за потрошувачки кредити до 30.06.2018 година

Објавено

на

Силк Роуд Банка АД Скопје го продолжи промотивниот период за потрошувачките кредити до 30.06.2018 година. (more…)

Продолжи со читање

Кредити

Капитал Банка воведе Супер Брз потрошувачки кредит со бесконтактно потпишување на документацијата

Објавено

на

Денес, Капитал Банка АД Скопје официјално стана достапна до сите клиенти од сите градови низ земјата и им овозможи на сите постоечки и нови клиенти да аплицираат и користат кредитни производи без да дојдат во експозитура на Банка.

(more…)

Продолжи со читање

Популарно

Copyright © 2018 bankarstvo.mk. All Rights Reserved. Developed by Digital Orange